Ingezonden persbericht


P e r s b e r i c h t

Noordzee 100.7 fm stuurt vliegtuig vol geliefden voor een valentijnsweekend naar istanbul

Hilversum, 1 februari 2005 - Noordzee stuurt in het Valentijnsweekend een vliegtuig vol verliefde luisteraars naar Istanbul. Luisteraars kunnen hun geheime liefde opgeven via de site van Noordzee waarmee ze vervolgens kans maken om sámen deze luxe trip naar Turkije te maken.

Tot en met 6 februari kunnen luisteraars hun geheime liefde via de website van Noordzee 100.7 FM aanmelden. Deze liefdes worden door Noordzee, door middel van een anonieme uitnodiging voor het Valentijnsweekend in Istanbul, benaderd. De uitnodiging kan per sms ontvangen worden of op vrijdag 11 februari live in de uitzending. Een positieve reactie op deze uitnodiging levert voor beide geliefden een ticket op naar het trendy Istanbul.

Op zondag 13 februari vertrekt vervolgens het vliegtuig vol verliefde Noordzee-luisteraars naar Istanbul. Daar genieten de winnaars van een compleet verzorgd arrangement, inclusief een verblijf in een 4-sterren hotel, uitgebreid diner en grandioos Valentijnsfeest in de meest trendy club van Istanbul.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,