HARRIS CORPORATION

Harris Corporation lanceert NetBoss(r) onderdelenbeheer op 3GSM

Harris Corporation lanceert NetBoss(r) onderdelenbeheer op 3GSM World Congress 2005

CANNES, Frankrijk, 3GSM WORLD CONGRESS, ZAAL 6, SUITE N21, February 14/PRNewswire/ --


- Oplossing voor onderdelenbeheer biedt verhoogde controle en betere toegang voor netwerkoperatoren -

Harris Corporation (NYSE: HRS), een toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en diensten wereldwijd, introduceerde vandaag NetBoss EM(TM), een nieuw onderdelenbeheersysteem voor het volledige beheer van de storingen, de configuratie, de werking en de veiligheid van specifieke netwerkonderdelen. Deze capaciteit biedt de operatoren van mobiele, bedrijfs-, overheids-, en openbare dienstennetwerken een geïntegreerd controlesysteem voor het onderhoud en het beheer van hun draadloze communicatienetwerken.

NetBoss EM werd geoptimaliseerd voor de TRuepoint(TM) digitale microgolfradio's van Harris, waaronder de nieuwe TRuepoint(TM) 4000. Deze laatste toevoeging aan de NetBoss(R) productlijn van Harris vervolledigt de populaire NetBoss Network Management oplossing, een volledig geïntegreerd communicatiebeheerplatform voor een onmiddellijk overzicht en dienstenbeheer om draadloze netwerken te beheren. Het platform beheert alle netwerkonderdelen, waardoor netwerken veel vlotter en efficiënter draaien met één gecentraliseerde besturing.

Met NetBoss EM kunnen service providers specifieke onderdelen van hun communicatienetwerk van op één enkele console beheren. Op die manier kunnen ze de serviceproblemen die de toestand van het netwerk beïnvloeden, snel opsporen, isoleren en corrigeren.

'Harris wil een uitstekende klantenservice en innovatieve producten leveren. De NetBoss oplossingen leveren het real-time, gecentraliseerde beheerplatform dat nodig is voor een succesvolle werking van draadloze netwerken,' zegt John Koenig, vice president van de NetBoss Business Unit van Harris Microwave Communications Division. 'NetBoss EM vervolledigt het NetBoss platform en levert een eenvoudige, goedkope en totale beheeroplossing voor de apparatuur van bedrijfs- en telecommunicatienetwerken.'

Harris NetBoss kan MTC-Vodafone, Claro, en Jordan Telecom tot zijn klanten rekenen.

Over Harris

Harris Microwave Communications Division is één van de vier afdelingen binnen Harris Corporation en de grootste leverancier van microgolfsystemen in Noord-Amerika en een toonaangevende leverancier wereldwijd. Harris Corporation is een internationaal communicatietechnologiebedrijf gespecialiseerd in het leveren van assured communications(TM) producten, systemen en diensten voor overheids- en commerciële klanten. De verschillende bedrijfsafdelingen zijn actief op de markt voor overheidscommunicatie-, tactische radio-, uitzending-, microgolf-, en netwerksystemen. Harris levert systemen en diensten aan klanten in meer dan 150 landen. Bijkomende informatie over Harris Corporation is terug te vinden op http://www.harris.com .

Website: http://www.harris.com

Source: Harris Corporation

Tom Cheesewright van Noiseworks in Engeland, +011-44-(0)1628-628080, of tomc@noiseworks.com, voor Harris; of Jennifer Fitch van Harris NetBoss, +1-321-724-3716, of jfitch@harris.com

14 feb 05 09:47