Ingezonden persbericht


kleertjes.com in een nieuw jasje gestoken

Naast collecties vorige seizoen nu ook de nieuwste collecties via internet te bestellen

Doetinchem, 14 februari 2005 - kleertjes.com, dé Nederlandse website voor kindermerkkleding, heeft haar site met het oog op de nieuwe zomercollectie grondig vernieuwd. kleertjes.com is al sinds 2003 actief in de verkoop van exclusieve kinderkleding tegen zeer scherpe prijzen. De site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste in Nederland op het gebied van kinderkleding. kleertjes.com verkocht aanvankelijk uitsluitend collecties van het vorige seizoen. In 2005 is het aanbod uitgebreid met de verkoop van de nieuwste collecties van bekende A-merken.

Het bedrijf, dat topmerken als Ducky Beau, Salty Dog, Quiksilver, Barbara Farber, Bo Dean en Cakewalk verkoopt, telt inmiddels zeven medewerkers die samen circa 5.000 regelmatig terugkerende klanten bedienen. De klanten van kleertjes.com zijn in hoofdzaak afkomstig uit Nederland, België en Duitsland. Daarnaast levert het bedrijf ook regelmatig kinderkleding aan Nederlanders die buiten Europa wonen.

Volgens de initiatiefneemster en directeur van kleertjes.com, Claudia Bruil, is de drempel om via internet kleding te kopen de afgelopen jaren veel lager geworden. "Klanten waren vroeger minder makkelijk bereid om via internet artikelen te kopen, omdat ze vaak twijfelden aan betrouwbaarheid en service. Op basis van een professionele aanpak en door vanaf het begin duidelijk en helder met klanten te communiceren, zijn we nu op een punt gekomen, waarbij we het volle vertrouwen van een groeiende groep klanten hebben verdiend. Hun tevredenheid blijkt ook uit de positieve reacties in het gastenboek, waarin mensen hun feedback kunnen geven op onze service en de geleverde kinderkleding. Daarnaast willen ruim 10.000 mensen regelmatig op de hoogte gehouden worden van nieuwe collecties en aanbiedingen."

Over kleertjes.com
kleertjes.com is de eerste professionele webwinkel met een ruim en gevarieerd aanbod in kinderkleding van huidige en voorgaande collecties. De internetsite biedt kinderkleding in de maten 50 tot en met 176. Het hoofdkantoor van kleertjes.com BV is gevestigd in Doetinchem. Het bedrijf beschikt daar over een magazijn van ruim 500 vierkante meter, van waaruit alle bestellingen binnen drie dagen bij klanten worden afgeleverd. Met ingang van het zomerseizoen 2005 verkoopt kleertjes.com, in nauwe samenwerking met baby- en kinderkledingspeciaalzaak Yvonne Jeugdmode in Vorden, ook kinderkleding uit de actuele collecties van o.a. Salty Dog, Cakewalk en Quiksilver. kleertjes.com combineert scherpe prijzen en een ruim en gevarieerd aanbod met een uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en optimale service. Zie ook www.kleertjes.com.

Voor meer informatie en fotomateriaal:

Progress Communications
Birthe Steenvoorden
Tel. 020-363 11 52
E-mail: birthe@progresscommunications.nl
www.progresscommunications.nl

kleertjes.com
Claudia Bruil
Tel. 0314-391 114
E-mail: claudia@kleertjes.com