Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 14 februari 2005

GameVillage start met publicatie releasedata populaire games

Utrecht, 14 februari 2005 ­ De populaire gamesite GameVillage is begonnen met de publicatie van releasedata van PC en console games. Veel gamers zijn continu op zoek naar de verschijningsdata voor spellen waar ze lang naar uitkijken. Doordat de redactie van GameVillage dagelijks het laatste nieuws op het gebied van games verwerkt is het mogelijk een continue up-to-date lijst te presenteren van releasedata.

Omdat bezoekers van GameVillage Elitegamer vaak op zoek zijn naar gametitels van een specifiek platform is de lijst ook op deze wijze samengesteld: er kan worden gezocht op PC, Playstation 2, Xbox, GameCube en GameBoy Advance. Ook de twee nieuwe handheld consoles van Sony (PSP) en Nintendo (DS) zijn opgenomen. Er is in de lijst, welke toegankelijk is via het linkermenu van www.elitegamer.nl , ook een link opgenomen naar het spel in de GameVillage Shop. Wanneer de game daar wordt besteld, zal deze vaak op de dag van verschijning op de deurmat liggen.

"Op GameVillage willen we de bezoeker zoveel mogelijk de informatie geven waarnaar deze op zoek is", aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van GameVillage. "Door het bieden van een duidelijk overzicht van de verschijningsdata kan ook de fanatieke gamer halsreikend uitkijken naar de nieuwste games".

Over GameVillage
GameVillage is een informatieve en interactieve website over PC en video spellen. De site is onderverdeeld in drie rubrieken die elk een aparte doelgroep aanspreken. GameVillage Family richt zich op een zeer breed publiek van elke leeftijd dat normaal niet op de gangbare gamesites komt. De informatie over spellen is dan ook voor iedereen te begrijpen en wordt speciaal voor dit publiek zonder enig gamersjargon geschreven. In GameVillage Kidsgames wordt informatie gegeven over (educatieve) spellen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. De informatie is bedoeld voor ouders met kinderen in deze leeftijd. Ouders vinden hierin onder andere terug voor welke leeftijden een spel geschikt is, of er geweld in zit en of het spel makkelijk op de computer te installeren is. In de derde rubriek, GameVillage Elitegamer, wordt de core gamer aangesproken met dagelijks gamenieuws, uitgebreide reviews, diepte interviews met de gaming industrie, columns van core gamers en andere a rtikelen die de fanatieke gamer aanspreken. GameVillage is met 370.000 unieke bezoekers per maand één van de grootste Nederlandstalige websites over PC en video spellen.

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht