Gemeente Binnenmaas

Inloopavond verkoop appartementen "Pleingebouw" in Puttershoek

Binnenkort wordt gestart met de bouw van 22 koopappartementen in Puttershoek. Het zogenaamde 'Pleingebouw' aan het Oranjeplein in Puttershoek wordt gerealiseerd in het onlangs verfraaide centrum van Puttershoek op de locatie van voormalig cultureel centrum 'De Drie Lelies'. De toekomstige bewoners mogen zich dan ook verheugen op een bijzondere woonomgeving. In de nabijheid van het nieuwe cultureel centrum met bibliotheek, de winkelvoorzieningen en de gezellige wekelijkse markt is het goed toeven.

Inloopavond
Op maandagavond 14 februari a.s. vanaf 18.00 uur tot 20.30 uur organiseert de gemeente Binnenmaas in samenwerking met IJsselhof Vastgoed B.V. en De Jong Makelaardij B.V. een inloopavond in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam. Op deze avond kunt u uitgebreide informatie krijgen over de te bouwen appartementen, de verkoopprocedure etc.

Doelgroep
De appartementen zijn in eerste instantie bestemd voor inwoners of sociaal-/economisch gebondenen aan de gemeente Binnenmaas. Gedurende twee maanden zullen de appartementen dan ook uitsluitend aan geïnteresseerden binnen deze doelgroep worden verkocht. Indien blijkt dat er na deze termijn nog appartementen beschikbaar zijn, dan zullen deze worden aangeboden aan inwoners of sociaal-/economisch gebondenen aan de Hoeksche Waard.

Inschrijving en verkoopprocedure
Geïnteresseerden kunnen zich vanaf heden tot en met uiterlijk maandag 28 februari 2005 - 12.00 uur inschrijven. De daarvoor bestemde inschrijfformulieren kunt u inleveren in het gemeentehuis aan de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen of bij De Jong Makelaardij B.V. in Oud-Beijerland en/of 's-Gravendeel. Bij afgifte van de inschrijfformulieren ontvangt u een ontvangstbevestiging. Als u geïnteresseerd bent in de koop van een appartement, maar u kunt zich om één of andere reden niet zelf inschrijven, dan kunt u de inschrijfformulieren ook door een gemachtigde in laten dienen. De toewijzing van de appartementen vindt plaats via besloten loting bij de notaris op dinsdag 8 maart 2005. Makelaardij De Jong zal na de loting starten met het benaderen van de geïnteresseerden volgens deze notariële lijst van loting.

Voorwaarden
In de koopovereenkomst worden diverse bepalingen opgenomen over bijvoorbeeld bewoningsplicht, de verkoop van de huidige woning, en dergelijke. Verkoopbrochures en verkoopprijzen zijn vanaf heden beschikbaar. De informatiesets en inschrijfformulieren zijn op te vragen bij De Jong Makelaardij B.V. in Oud-Beijerland en/of 's-Gravendeel of af te halen in het gemeentehuis van Binnenmaas. Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met Miranda van der Wekken en/of Caroline Brussaard, bereikbaar in het gemeentehuis (078-6764433) of met De Jong Makelaardij B.V. (0186-617555).

Hypotheekverstrekkers c.q. overige geïnteresseerden kunnen van te voren informatie afgeven in het gemeentehuis welke op de inloopavond voor geïnteresseerden beschikbaar wordt gesteld. Het persoonlijk benaderen van de bezoekers op de informatieavond wordt niet op prijs gesteld. Met de afgegeven informatie heeft de gemeente verder geen bemoeienis, er zal geen enkele relatie bestaan tussen de koperslijst en welke geldverstrekker dan ook. Eventuele kopers zijn uiteraard vrij in de keuze hierin.