Politie Zeeland


O-915-2005 Verkeersongeval materieel Stavenisse

Op de Stavenisseweg in Stavenisse heeft gisteren rond 13.20 uur een ongeval plaatsgevonden.
Een 76-jarige vrouw uit de gemeente Tholen reed over voornoemde weg en in een bocht ging haar auto rechtdoor de berm in i.p.v. met de bocht mee. Vermoedelijk kwam dit door een laagje hagel dat op de weg lag. Zij reed, met de zijkant van haar auto, tegen een markeringspaaltje en vervolgens reed zij met haar auto van de dijk af. Zij kwam onderaan de dijk, op de oprit van een perceel bouwland, tot stilstand. De vrouw is met de schrik vrijgekomen.


O-916-2005 Aanrijding Bruinisse

Omstreeks 17.41 uur gistermiddag heeft op de N59 in Bruinisse een aanrijding plaatsgevonden.
Het ongeluk ontstond doordat een 33-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland de rijrichting van een 39-jarige automobilist uit Hoeven, op de rotonde, verkeerd inschatte. Hij veranderde van rijstrook en reed hierdoor tegen de man uit Hoeven aan. Door de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.


Z-917-2005 Onder invloed

Een 33-jarige Belg is gisteravond rond 19.44 uur betrapt op het rijden onder invloed.
Hij reed over de Zandstraat in Philippine en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij net teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring mee naar huis.
Ook in Sas van Gent, op de Zandstraat, werd een man betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man, 38 jaar en afkomstig uit de gemeente Terneuzen, moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij bijna twee keer zoveel had gedronken dan toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring.
In Hulst werd vannacht omstreeks 02.35 uur een 35-jarige inwoner uit die plaats, betrapt op het rijden onder invloed. Hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij ruim drie maal de toegestane hoeveelheid had overschreden. Het rijbewijs van de man is ingenomen. Hij mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.


W-918-2005 Onder invloed Vlissingen

Op de Nieuwendijk in Vlissingen werd vannacht rond 01.45 uur een 50-jarige bromfietser uit Vlissingen betrapt op het rijden onder invloed.
De man kreeg een rijverbod van negen uur, omdat bleek dat hij bijna vier keer zoveel had gedronken dan toegestaan. Ook bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs danwel bromfietscertificaat. Tegen hem wordt, voor alle feiten, proces-verbaal opgemaakt.


W-919-2005 Inbraak Oost Souburg

Bij een horecagelegenheid in de Kanaalstraat in Oost Souburg is een klein geldbedrag weggenomen.
De inbraak is rond 03.00 uur vannacht gepleegd. De dader(s) heeft/hebben veel schade aangebracht in het pand. Een precies schadebedrag is nog niet bekend.





Politie Zeeland