Travel Unie International Nederland N.V.

SEAT ONLY BREIDT AAN ...
SEAT ONLY BREIDT AANBOD UIT MET BESTEMMINGEN IN EGYPTE, GRIEKENLAND EN TURKIJE

Voor komend zomerseizoen geprolongeerd bij Seat Only: hotelovernachtingen bij Schiphol Airport

Rijswijk, woensdag 16 februari 2005 - In de zomerbrochure van Seat Only, aanbieder van vliegtickets op chartervluchten naar bestemmingen op de internationale reismarkt, is het bestaande aanbod uitgebreid met de nieuwe zomerbestemmingen Marsa Alam in Egypte; Araxos in de Peloponessos in Griekenland; en Istanbul in Turkije. Tevens blijft Seat Only de mogelijkheid bieden om een hotelaccommodatie nabij Schiphol Airport te reserveren. De zomerbrochure van Seat Only is vanaf heden verkrijgbaar bij alle ANVR-reisbureaus.

Seat Only heeft als aanbieder van vliegtickets op chartervluchten het aanbod uitgebreid met de nieuwe zomerbestemmingen Marsa Alam in Egypte; Araxos in de Peloponessos in Griekenland; en Istanbul in Turkije. Verder is het aantal vluchtdagen bij diverse bestemmingen uitgebreid. Vertrek vanuit België en Duitsland is ook mogelijk. Vanaf Brussel, Luik en Oostende wordt op verschillende dagen gevlogen naar diverse bestemmingen. En vanaf Düsseldorf wordt gevlogen naar Antalya. De prijzen voor zomer 2005 zijn gepubliceerd exclusief airporttax, welke steeds apart is vermeld in de prijstabel.

Enkele voorbeelden van 'seat only's' (prijzen per persoon). Barcelona in Spanje wordt als retour al aangeboden vanaf 179 Euro, exclusief 39 Euro airporttax; Faro in Portugal wordt aangeboden als retour vanaf 199 Euro, exclusief 45 Euro airporttax; Een retour naar Antalya in Turkije wordt al aangeboden vanaf 209 Euro, exclusief 49 Euro airporttax; Heraklion op Kreta in Griekenland kan als retour al worden geboekt vanaf 245 Euro, exclusief 46 Euro airporttax; terwijl Palermo op Sicilië in Italië als retour kan worden gekocht 249 Euro, exclusief 45 Euro airporttax.

Overnachtinghotels op Schiphol
Klanten die vroeg vertrekken vanaf Schiphol Airport kunnen geheel ontspannen aan hun vakantie beginnen door te overnachten in één van de hotels nabij Schiphol. Vaak goedkoper dan het parkeren van de auto op Schiphol. Een overnachting in één van de hotels is alleen te boeken in combinatie met een vlucht van Seat Only of een pakketreis van bijvoorbeeld de touroperators Arke of Holland International.