Ingezonden persbericht

Andy Verstelle benoemd tot Regional Director Noord Europa ARINSO

ROTTERDAM, 20050216 -- Andy Verstelle (38) is benoemd tot Regional Director Northern Europe van ARINSO International. In deze nieuwe functie wordt Verstelle eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de internationale HR dienstverlener in Noord-Europa (Scandinavië en Nederland). De benoeming betreft een uitbreiding van verantwoordelijkheden: Verstelle blijft Managing Director van ARINSO Nederland, de grootste vestiging binnen het concern. Tevens is hij lid geworden van het Executive Management Committee van ARINSO International.


Verstelle trad in 2003 aan als Managing Director met een duidelijke missie: ARINSO Nederland B.V. moest de meest innovatieve en betrouwbare HR partner worden in de markt. Inmiddels is het bedrijf aardig op weg. In een recent IDC rapport werd ARINSO gekenschetst als "belangrijke speler met leadership potential in HR Business Process Outsourcing" (IDC, 2004). Onlangs werd ARINSO door het IT tijdschrift Automatisering Gids uitgeroepen tot vijfde payroll dienstverlener van Nederland. Speciaal voor de HR service activiteiten is begin 2004 een apart bedrijf opgericht: ARINSO People Services.
ARINSO Nederland leverde met circa 270 medewerkers en opdrachtgevers als Shell, KLM, DSM, Fortis, ING en PGGM een aanzienlijke bijdrage aan het geconsolideerde bedrijfsresultaat over 2004.

Voor zijn overstap naar ARINSO was Andy Verstelle Managing Partner bij KPMG Consulting.

Over ARINSO
ARINSO Nederland B.V. is onderdeel van ARINSO International (Euronext Brussel: ARIN), een wereldwijde HR Services partner die innovatieve HR services en IT-oplossingen levert aan middelgrote en grote (inter)nationale werkgevers. ARINSO streeft naar HR Excellence door Strategisch Advies, Outsourcing Services en Technology Integration Services. Bij ARINSO International werken ruim 1.750 medewerkers in 22 landen, waarvan circa 270 in Nederland. In 2003 is de geconsolideerde netto omzet gegroeid tot ruim ¤ 130 miljoen. Voor 2004 mikt het concern op een netto omzet van ¤ 150 miljoen. ARINSO is gespecialiseerd in het ondersteunen van haar klanten bij het vormgeven en exploiteren van hun HR-beleid en -operatie alsmede het realiseren van innovatieve ICT toepassingen en HR Shared Services.




Ingezonden persbericht