Gemeente Vlaardingen


Levendig ontbijt college met Hoevenbuurt
17 februari 2005

Het college van burgemeester en wethouders heeft woensdagochtend 16 februari ontbeten met leden van de wijkvereniging Hoevenbuurt. Tijdens het ontbijt is er levendig gesproken met 38 buurtbewoners, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Op uitnodiging van wijkvereniging Hoevenbuurt heeft het college in zaal De Deel aan de Baarnhoeve ontbeten met 38 Vlaardingers. Tijdens het ontbijt heeft het college goede gesprekken gevoerd en gehoord wat de mensen bezig houdt. Mensen met verschillende achtergronden zijn aangeschoven en allerlei verschillende onderwerpen kwamen aan de orde, zoals de zorgvoorzieningen, het ziekenhuis, hoogteverschillen in de openbare ruimte en de komst van de A4.

Het college wil investeren in contacten met Vlaardingers en signaleren wat er leeft in de stad. Door zelf actief beleid en besluiten toe te lichten, krijgt het college meteen zinnige feedback.

Organisaties, verenigingen, dienstencentra, buurthuizen, scholen, bedrijven of andersoortige instellingen die ook eens met het college van burgemeester en wethouders van gedachte willen wisselen tijdens een ontbijtje, kunnen een e-mail sturen naar:
burgemeester@vlaardingen.nl of contact opnemen met Paul van Meurs, medewerker Externe Betrekkingen, tel. (010) 248 4114.