SPECSAVERS OPTICIENS

Specsavers nieuwe sponsor arbitrage betaald voetbal

Officiële oogzorgleverancier voor Nederlandse scheidsrechters Specsavers nieuwe sponsor arbitrage betaald voetbal

Het logo van Specsavers prijkt voortaan op beide mouwen van de shirts van de Nederlandse scheidsrechters. Specsavers Opticiens heeft een contract tot het einde van het seizoen 2005/'06 gesloten met de KNVB voor sponsoring van de (assistent-)scheidsrechters in het betaalde voetbal. Binnen het contract is ook vastgelegd dat Specsavers minimaal één keer per jaar de ogen zal testen van de arbiters. Daarmee wordt de opticienketen de officiële oogzorgleverancier voor de Nederlandse arbitrage. De eerste test vindt binnenkort plaats in de vestiging van Specsavers aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Volgens Reidar Bakker, woordvoerder van Specsavers Opticiens, hebben Specsavers en de KNVB een mooie overeenkomst gesloten. 'Goed en scherp zien is belangrijk in de sportwereld. Daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. Zo houden we in 2005 en 2006 een uitgebreid oogonderzoek voor elke (assistent-) scheidsrechter, aangepast op de speciale wensen van ieder individu.'

De KNVB is tevreden over de nieuwe overeenkomst. 'De relatie tussen een oogzorgleverancier en scheidsrechters zal ongetwijfeld reden zijn voor diverse ludieke opmerkingen. Het is een leuke sponsor die bovendien past bij het verder professionaliseren van de arbitrage. We zullen gebruik maken van de expertise van Specsavers. Voor de KNVB is het verder natuurlijk van belang dat Specsavers een kwalitatief goed en betrouwbaar bedrijf is, waarmee wij graag naar buiten willen treden', aldus een woordvoerder van de KNVB.

De naam Specsavers vervangt per direct de naam Elf op de mouwen van het scheidsrechtershirt. De relatie tussen Elf en KNVB is veranderd. Elf is niet meer specifiek gelieerd aan de scheidsrechters, maar gaat verder als voetbalmagazine partner van de KNVB.

///

Noot voor de redactie,