Digitale Gemeente Houten

Engelse top-dj Andy Hunter in Valentine Tour 2005

zaterdag 12 februari 2005 - Bron: Remko Mulder

Zaterdag 19 februari treedt Andy Hunter op tijdens de Valentine Tour 2005 in de Opstandingskerk aan Het Kant in Houten. Het CV van deze de Engelse top-DJ omvat tours door alle continenten, waaronder een Amerikaans avontuur met wereldtopper dj Tiësto langs onder andere Chicago, San Francisco en Los Angeles. Meerdere tracks van zijn debuutalbum Exodus werden gebruikt als soundtrack voor films als The Matrix en The Italian Job. Bovendien is Bill Gates een vaste klant als het gaat om het gebruik van Andys tracks in Microsoft games en andere software.

De Valentine Tour 2005 brengt dj Andy Hunter achtereenvolgens in Kampen, Rotterdam en Houten. Op zaterdag 19 februari gaan de deuren van de Opstandingskerk aan Het Kant om 19:30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten 10 euro. In het voorprogramma staan twee Nederlandse djs, namelijk dj Joe Ici en dj Phase. De organisatie is in handen van ACE, een werkgroep van de Protestantse Gemeente Houten. Meer informatie over de Valentine Tour is te vinden op www.valentinetour.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).