Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht 19-02-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Zware medicijnen verloren

VEENENDAAL Vrijdagavond 18 februari meldde zich een Veenendaler aan het politiebureau die tussen 17.00 en 17.30 uur een doosje medicijnen is verloren. Dat moet tussen de Zandstraat en de Klaas Katerstraat zijn geweest. Het doosje bevat ongeveer 10 15 capsules en draagt een etiket met de naam Tramadol. Inname van de medicijnen levert gevaar op voor de gezondheid. De vinder wordt dan ook dringend verzocht de medicijnen bij de politie in te leveren.

Onder invloed ongeval veroorzaken

VEENENDAAL In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 februari kreeg de politie om 02.20 uur de melding dat een automobilist op de Grote Beer schade had veroorzaakt en was doorgereden. Getuigen hadden de man, een 22-jarige Veenendaler, op de Fokkerstraat achterhaald. Daar had de man zijn beschadigde voertuig geparkeerd en was een woning ingegaan. Hij is aangehouden en blies op het politiebureau 515 ug/l. Proces-verbaal is opgemaakt.

Getuigen straatroof gezocht

VEENENDAAL - Donderdagmorgen 17 februari werd een 35-jarige vrouw uit Veenendaal omstreeks 11.30 uur slachtoffer van een straatroof. De vrouw fietste op het Raadhuisplein (het gedeelte tussen de Sandbrinkstraat en de Raadhuislaan) toen een voetganger haar tot stoppen bracht. De voetganger bedreigde de vrouw met een mes en beroofde haar van een geldbedrag. Daarna vluchtte hij richting de Kerkewijk.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politiedistrict Heuvelrug, via 0900-8844.

Signalement verdachte:

Een donkere, negroïde man tussen de 30 en 40 jaar oud en met een lengte van ongeveer 1.80 meter. De man had zwart haar tot de kaaklijn droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte driekwart jas.