Ingezonden persbericht


InnerSilly nieuwe verrijking van het Haagsche nachtleven

Het gaat steeds meer bruisen in Den Haag. Naast nieuwe clubs zoals het onlang geopende One-Four is de stad binnenkort ook een nieuwe clubavond rijker. Want op zaterdag 15 januari gaat InnerSilly van start met resident dj's Stef Vrolijk & 16 Bit lolita's.

De naam van de nieuwe clubavond InnerSilly verwijst naar de plaats van handeling waar InnerSilly plaats gaat hebben. De locatie van de nieuwste clubavond van Den Haag is de aan de Grote Markt gevestigde Club Silly Symphonies. Deze plek werd vorig jaar geopend door Erwin Unger die met z'n Silly Symphonies jarenlang op diverse plaatsen in het land feesten gaf. In de Club vond het dolende Silly Symphonies een stijlvol onderdak.

Met innersilly keert Club Silly Symphonies terug naar vroegere tijden door de grotere namen te boeken zoals Michel de Hey, Remy, Benny Rodriques en vele andere. Maar InnerSilly wordt vooral een Haagsche aangelegenheid. Naast de locatie aan het gezelligste plein van Den Haag is ook de muzikale verzorging geheel in Haagsche handen. Resident dj's zijn dj Stef Vrolijk en 16 Bit Lolita's. Stef is al jaren drijvende kracht achter een groot aantal feestconcepten zoals Smirnoff Experience met Roger Sanchez, Everybody met Sander Kleinenberg

16 Bit Lolita's bestaat uit Ariaan Olieroock & Peter Kriek en is het duo dat Stef Vrolijk immer bijstaat tijdens z'n optredens. Naast remixes voor de meest uiteenlopende artiesten, verzorgen ze live-toevoegingen aan dj-sets. Iedere derde zaterdag van de maand zullen Stef en de 16 Bit Lolita's je verrassen met een bijzondere gast. Wie dat zijn, is op het moment nog een surprise. Maar gezien de uitstekende contacten van de organisatie kunnen bezoekers van InnerSilly nog voor grote verassingen komen te staan.

Naam: InnerSilly
Line-up: Stef Vrolijk & 16 Bit Lolita's, Benny Rodrigues Locatie: Silly Symphonies (Grotemarkstraat 10, Den Haag) Datum: 19 februari 2005
Time: 0:00
Prijs: E 8,-

More info: www.sillysymphonies.nl

NB: