SP Tilburg


31 januari 2005

SP op wijkbezoek in de Reeshof

Op zaterdag 19 februari zal de SP fractie en het afdelingsbestuur de hele dag op bezoek zijn in de Reeshof. In de ochtend wordt gesproken met tal van 'sleutelfiguren'. In de middag wordt door de wijk gefietst langs verschillende belangrijke plekken. Dan zal ook gesproken worden met wijkbewoners. In de avond wordt een openbaar debat georganiseerd in het wijkcentrum De Heyhoef.

Het wijkbezoek aan de Reeshof is het tweede in de reeks van tien bezoeken die de SP dit jaar aan verschillende wijken zal brengen. Eerder bezocht de partij Tilburg Noord.

Centraal tijdens het wijkbezoek aan de Reeshof staan de thema's de ontsluiting van de wijk per openbaar vervoer, auto en fiets, speelplekken voor de jeugd, horeca en vertier voor jongeren van 14 jaar en ouder. Tienduizenden huis-aan-huis folders zullen Reeshofbewoners oproepen om deel te nemen aan het debat en contact op de nemen met de afdeling over hún ideeën over hun wijk. In de week van 14 tot 19 februari kunnen mensen de SP 's avonds telefonisch bereiken met verhalen, tips en klachten over de Reeshof, goed- en slecht nieuws en gewoon zaken waarvan zij vinden dat de politiek die moet weten: 013-5802319 en 013-5802320.

De SP heeft zich in het verleden - en nog steeds - vooral ingezet voor het ontsluiten van de wijk via het spoor (zie ook het dossier 'Station Reeshof' op www.tilburg.sp.nl/dossiers/), de Piekbus die voor veel Reeshofbewoners een uitstekende aanvulling was op het openbaar vervoer richting het centrum, en natuurlijk buitenspeelruimte voor kinderen en jongeren (meer over dit SP initiatiefvoorstel op http://tilburg.sp.nl/nieuws/2003/fractie/030512.stm).

Meer informatie t.z.t. op www.tilburg.sp.nl


---- --