TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-02-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 19 februari
Radio 2 - 16.00 uur

WINNARES NATIONAAL SONGFESTIVAL
GLENNIS GRACE IN TROS MUZIEKCAFÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 19 februari a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer weer de meest uiteenlopende artiesten:

Glennis Grace won het Nationaal Songfestival en komt uiteraard het winnende lied 'My impossible dream' zingen, waarmee zij in mei ons land gaat vertegenwoordigen in Kiev.

In aanloop van de Week van de Jaren '60 ontvangen we The Fortunes (bekend van onder meer 'You've got your troubles', 'Here it comes again', 'Freedom Come, Freedom go'). Vorig jaar kwam hun laatste album 'Heroes Never Die' uit en deze maand toeren ze door Nederland.

Benny Neyman is trots op zijn Limburgstalige album: 'Trök nao Blouwdörrep'; een lang gekoesterde wens die hij in TROS MUZIEKCAFÉ live met de Neyman-band komt vertolken! En hij zingt ook: 'Waarom fluister ik je naam nog'.

De Curaçaose zangeres Maruja heeft net een nieuw album uit: een eerbetoon aan de overleden salsakoningin Celia Cruz. Ze brengt er twee nummer van ten gehore.

Meer dan twintig jaar Rock Rollin Blues met The Juke Joints! Eén van de succesvolste bluesbands in Nederland met hun eigen mix van swing, rockabilly, rock 'n roll, bluesrock, chicagoblues en zydeco.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl