PERSBERICHT - 2005-01-06

Haagse Grote Kerk half februari in teken Groot-Brittannië

Britse Reis- en Lifestylemarkt in Den Haag

Op 19 en 20 februari verandert de Grote Kerk in Den Haag weer in een klein stukje Groot-Brittannië. Het jaarlijkse feestje van VisitBritain, de Britse Reis- en Lifestylemarkt, geeft de bezoeker de gelegenheid om zich op en top op een vakantie in Groot-Brittannië voor te bereiden.

Vertegenwoordigers van de verschillende regios, vervoersmaatschappijen, reisorganisaties en aanbieders van lifestyle producten veranderen de kerk in een mekka voor de toekomstige Groot-Brittannië-ganger. Ook het gebruikelijke entertainment zal niet ontbreken.

Deze editie van de reismarkt staat in het teken van het lekkere eten en drinken dat het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft (ja dat kan!) en de East of England zal met een aantal extra stands aanwezig zijn. Deze regio staat bekend om zijn liefelijke wolstadjes, de beroemde universiteitsstad Cambridge, de kathedraalsteden Norwich en Ely, het merengebied de Norfolk Broads en de vele landhuizen en tuinen. Kortom: zo dichtbij en toch zo anders.

Het evenement vindt plaats in de Grote of St.Jacobskerk in het centrum van Den Haag. De openingstijden zijn op zaterdag 19 februari van 11.00 tot 18.00 uur en op zondag 20 februari van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2,- (kinderen t/m 15 jaar gratis).