Politie Gelderland-Zuid

Overval tankstation Molenweg

Nijmegen 21-02-2005 - (09)

Vanmorgen om ongeveer 07.10 uur is bij het tankstation aan de Molenweg een overval gepleegd. Een man in overwegend donkere kleding liep de shop van het benzinestation binnen. In de shop was de medewerker van het pompstation en twee klanten waren buiten aan het tanken. De overvaller sommeerde de medewerker onder bedreiging van een steekwapen het kantoortje binnen te gaan en deed daarna de deur achter de medewerker op slot. Vervolgens nam hij geld weg en ging er vandoor via het gangetje naast het pompstation.

De overvaller was een man van ongeveer 1,70 tot 1,75 meter lang met een wat gedrongen postuur. Hij droeg een donkere muts en had een donkere sjaal om zijn nek en gezicht gedaan. Hij droeg een donkerkleurig jack. De man had een lichtgetinte huidskleur. Hij sprak Nederlands met een Nijmeegs accent.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van deze overval hebben gezien. Die informatie kan worden doorgegeven op het bekende politietelefoonnummer 0900-8844 of anoniem via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".