Ingezonden persbericht


Valkenswaard, februari 2005
P E R S B E R I C H T

Overname kunststofrecycler Timco Plastics BV

Onlangs zijn de aandelen van Timco Plastics BV te Valkenswaard overgegaan in handen van J.Schaffels Beheer BV. De nieuwe eigenaar, drs. Joop Schaffels (45), heeft het bedrijf en de dagelijkse leiding overgenomen van J. Couwenberg en voert de directie. Samen met Eduard Maes is hij verantwoordelijk voor de in- en verkoop van kunststoffen. Timco Plastics is een gewaardeerd toeleverancier voor de kunststoffenindustrie, zowel in Nederland als daarbuiten. In het totaal verwerkt men op jaarbasis ruim 2500 ton kunststof restmateriaal met een vast personeelsbestand van dertien medewerkers.

Timco Plastics staat voor professionele herbewerking van (thermoplastisch) kunststof restmateriaal tot grondstoffen voor de kunststofindustrie. Dit product is direct bruikbaar voor het extruderen of spuitgieten van nieuwe producten. Voor het overgrote deel worden technische kunststoffen verwerkt, zoals P.P.O., Polycarbonaat, Polyamiden en P.O.M., maar ook A.B.S., Polyethyleen, Polypropyleen, Polystyreen etc...

Het ISO-9001:2000 certificaat garandeert dat de door Timco Plastics doorgeleverde grondstoffen van hoge kwaliteit zijn. ISO-14001 waarborgt dat dit binnen Timco Plastics op een maximaal milieuverantwoorde manier gebeurt.

Voor meer informatie: www.timcoplastics.nl



Ingezonden persbericht