Tech Data

22-02-2005

IMD Services for ICT sluit distributieovereenkomst met Tech Data

Utrecht, maandag 21 februari 2005

IMD Services for ICT, full-service ICT-dienstverlener, heeft een distributie-overeenkomst gesloten met Tech Data. Met haar Servicepacks biedt de merkonafhankelijke ICT-dienstverlener, resellers de mogelijkheid om klanten garantie-uitbreiding aan te bieden voor desktops, notebooks, servers en printers. Tegen aantrekkelijke tarieven kan de garantie op apparatuur van de merken Acer, HP/Compaq, Toshiba, Fujitsu Siemens, Kyocera, Lexmark en OKI worden uitgebreid tot 3 jaar na factuurdatum. Resellers worden ondersteund met een neutrale en zeer gebruiksvriendelijke webtoepassing.

Resellers kunnen de Servicepacks bestellen bij Tech Data. Na bestelling kan de reseller de ICT-apparatuur online registreren. Doet er zich een storing in de apparatuur voor, dan kan het defect ook worden gemeld via de website. Na melding bezoekt een field service engineer de klant om te starten met reparatie. IMD repareert het defect, binnen de in het Servicepack gestelde doorlooptijd. Als de reparatie langer duurt, krijgt de klant kosteloos vervangende apparatuur. De werkzaamheden worden altijd uit naam van de opdrachtgever verricht en er wordt voorgereden in auto's zonder IMD kenmerken.

Jeroen Zindel, business unit manager bij IMD, vertelt: "In Tech Data hebben wij een zeer geschikte business partner gevonden voor het leveren van onze Service- en Responsepacks aan het Reseller kanaal. De klanten van Tech Data kunnen met onze Multi-Vendor Serviceproducten op eenvoudige wijze toegevoegde waarde bieden richting endusers middels een direct met de hardware mee te leveren all in one serviceproduct."

"Omdat de Servicepacks van IMD op bijna het gehele portfolio van Tech Data toepasbaar zijn is het voor een reseller gemakkelijk te onthouden welke garantie-uitbreiding ze moeten mee verkopen. Daarnaast is het service pack multi toepasbaar, dit betekent dat als de klant een monitor van een ander merk heeft deze gewoon bij het Servicepack van IMD inbegrepen is. Dankzij de Servicepacks van IMD bieden we de reseller een multi toepasbare garantie-uitbreiding", zegt Rob van den Boogaard, Marketing Manager bij Tech Data.
Over IMD Services for ICT
IMD Services for ICT is een merkonafhankelijke, full-service ICT-dienstverlener. Het bedrijf bestaat sinds 1989, heeft meer dan 200 medewerkers en biedt een uitgebreid pakket aan ICT-diensten voor resellers. De werkzaamheden worden altijd uit naam van de opdrachtgever verricht en er wordt voorgereden in auto's zonder IMD kenmerken.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (111e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologieresellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen 4 kwartalen, dat eindigde op 30 oktober 2004, voor 19,1 miljard USD aan verkopen gerealiseerd.

Contact gegevens:
Tech Data Nederlands bv
Computerweg 10-12
NL-3542 DR UTRECHT

Tel : (0346) 585 000
Fax: (0346) 585 001

IMD Services for ICT sluit distributieovereenkomst met Tech Data