FloraHolland


Januari Februari

---

VKC-keuring op Noordelijke Markt Relatiedag

EELDE (1 febr. 2005) - FloraHolland vestiging Eelde organiseert op 23 februari a.s., in samenwerking met LTO-Noord en de VBW, de Noordelijke Markt Relatiedag, een gecombineerde relatiedag voor zowel kwekers als kopers. Deze dag is bestemd voor ondernemers en leidinggevenden van glastuinbouwbedrijven, bloemisten, groothandel, boomkwekerijen, toeleveringsbedrijven, organisaties en instanties.

Tijdens de Noordelijke Markt en Relatiedag organiseert FloraHolland vestiging Eelde een VKC-keuring georganiseerd voor rozen, snijtulpen, bol-op-pot, potplanten, primula, boomkwekerijproducten en Groente. Deze VKC-Keuring is een uitstekende gelegenheid om uw producten te promoten en in de schijnwerpers te zetten. FloraHolland stelt het zeer op prijs als u met uw producten deelneemt aan deze VKC-Keuring. Voor elke categorie / prijsvraag stelt zij een trofee beschikbaar voor de winnende kweker. Deze FloraHolland Eelde Trofee wordt tijdens de opening officieel uitgereikt.
Naast de traditionele VKC-keuring zullen de snijbloemen dit jaar ook door een selectieve groep bloemisten op hun gebruikswaarde worden gekeurd. Hieraan is een extra prijs verbonden: de 'FloraHolland Bloemistentrofee',.

Aanmelden voor Deelname
De deelnemende producten /cultivars moeten vóór 17 februari a.s. worden aangemeld bij Arend Bouwman, FloraHolland vestiging Eelde, Burg. J.G. Legroweg 80, 9761 TD Eelde. De deelnemers worden verzocht hiervoor gebruik te maken van het speciale aanmeldingsformulier. Dit formulier is verkrijgbaar bij Arend Bouwman. Ook voor meer informatie kunt u bij hem terecht: tel. 050-309 7283 / 06-55721041 (fax: 050-309030), of arendbouwman@floraholland.nl


---