Gemeente Beuningen


Informatieavond Centrum-Oost 23 februari

Graag nodigen Standvast Wonen en de gemeente Beuningen u uit voor een informatieavond op woensdag 23 februari. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij het voorlopige ontwerp voor het toekomstige, kleinschalige woongebouw op de hoek van de Irenestraat en de Burgemeester Verstraatenlaan in Beuningen. Ook licht de gemeente Beuningen de bijbehorende procedures toe. Daarna heeft u de gelegenheid het voorlopige ontwerp van dichtbij te bekijken en vragen te stellen aan onder andere architect Marco van de Wel (024-Architecten, Nijmegen), Standvast Wonen en de gemeente Beuningen.

Het plan Centrum-Oost bestaat uit zogenaamde deelplannen. Voor de diverse delen van de wijk worden aparte ontwerpen gemaakt voor onder meer het uiterlijk, de hoeveelheid woningen, de indeling van de woningen en de woonomgeving. Het kleinschalige woongebouw op de hoek van de Irenestraat en de Burgemeester Verstraatenlaan is het eerste deelplan dat wordt gepresenteerd.

We zijn benieuwd naar de eerste reacties op het voorlopige ontwerp. De informatiebijeenkomst is op woensdag 23 februari van 19.45 tot 21.30 uur in De Vrijboom, Van Heemstraweg 66 in Beuningen. Vanaf 19.45 uur staan koffie en thee klaar, om 20.00 uur start de bijeenkomst.