Gemeente Deventer

Week 8, 21 februari 2005

In het kader van de âGekozen Burgemeester on Tourâ MINISTER DE GRAAF IN DEBAT MET BURGEMEESTER VAN LIDTH

Minister Thom de Graaf, minister voor Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties reist in de periode van 23 februari tot 3 maart door veertig Nederlandse gemeenten om er achter te komen of Nederland voorstander is van de gekozen burgemeester. Hij peilt de meningen van mensen uit alle lagen van de bevolking en van een groot aantal burgemeesters. Op 23 februari is hij in Deventer, waar hij de eerste dag van de tour afsluit.

Grandcafé âDe Dikke van Daleâ (Nieuwe Markt 37) is die dag vanaf 21.15 uur het toneel van een discussie rondom dit thema. Cabaretier André Manuel, die samen met nog een aantal speciale gasten meereist tijdens de tour, blikt terug op de dag en vertelt over zijn bevindingen. Vervolgens deelt minister de Graaf zijn ervaringen met de aanwezigen. Burgemeester James van Lidth de Jeude reageert en geeft zijn mening over de mogelijke invoering van de gekozen burgemeester.

Meer tournieuws en het volledige programma staat op de website http://www.gekozenburgemeester.com/ Hier vindt u ook weblogs van speciale gasten, tourverslagen, persberichten en ander materiaal over het thema.

Publicatiedatum: 21-2-2005

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging maandag 21 februari 2005