Gemeente Zwolle

Winnaars in Zwolle Zuid aan de slag. Uitvoering project Experiment Wijkbudgetten van start

Na een periode van voorbereiding geeft wijkmanager Bert Michel woensdag 23 februari 2005 het officiële startsein om 16.00 uur op het veldje voor Bastertkamp 30 voor de uitvoering van het idee dat in Zwolle Zuid met het Experiment Wijkbudgetten heeft gewonnen. Het gaat om het project met de naam: BaBuTi. Er wordt een hangplek gerealiseerd en de aanleg van verkeersremmende maatregelen in de omgeving van de Ten Busschekamp / Bastertkamp aangelegd

2
Dit is een gezamenlijk persbericht van Belangenvereniging BaBuTi, AOC De Groene Welle en de gemeente Zwolle

Op uitnodiging van winnaars Ronald Wit, Ard Buning en René Holkema - van Belangenvereniging BaBuTi ? geeft Bert Michel aanstaande woensdag 23 februari 2005 om 16.00 uur het officiële startsein voor de uitvoering. Voor de buurtkinderen is er een groot springkussen aanwezig. Verder zorgt de vereniging voor een hapje en een drankje voor de buurtbewoners.

Uitvoering
Voor de uitvoering heeft BaBuTi aannemer Dalfsen Infra uit Genemuiden in de arm genomen. Maandag 21 februari start de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden. In het kader van hun 'groene' studie assisteren leerlingen van Agrarisch Onderwijscentrum De Groene Welle de aannemer bij het planten van een aantal hagen.

Winnaar
Vorig najaar is het idee van bewonersvereniging BaBuTi tijdens de verkiezingsavond in wijkcentrum SIO op de eerste plaats geëindigd. Het idee rolde met 78 stemmen als winnaar uit de bus. Het plan heeft ¤ 80.000,- toegekend gekregen voor de uitvoering. BaBuTi is een vereniging van huurders en huiseigenaren van de Bastertkamp, ten Busschenkamp en de Timmermeesterslaan (1 ? 35 oneven nummers).