AutoRai

Hyundai Accent 1.3i Young: een sensationele aanbieding

(23-2-2005)
Hyundai lanceert met de Accent 1.3i Young een ongewoon scherp geprijsde uitvoering van de succesvolle Accent. De driedeurs Accent Young met 1.3-liter benzinemotor is er nu al voor 10.995 euro. De versie met vijf deuren voor 11.495 euro. De auto wordt tijdens Hyundai PC Festival afgeleverd met een Dell-computer.
De uitrusting van de Accent 1.3i Young laat niets te wensen over. De auto beschikt ondermeer over ABS met EBD, stuurbekrachtiging, airconditioning, centrale deurvergrendeling, een boordcomputer, een airbag voor de bestuurder én de passagier en bovendien elektrische ramen. De Accent 1.3i Young heeft verder een in delen neerklapbare achterbank, een in hoogte verstelbaar stuurwiel en hoofdsteunen. Er zijn driehonderd exemplaren van deze zeer complete en superscherp geprijsde Hyundai beschikbaar.

De Accent is nationaal en internationaal een groot succes. Dat komt doordat de auto door en door betrouwbaar is, duurzaam, veilig en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De Accent beschikt over een zeer ruim interieur en is door het bijzonder hoge uitrustingsniveau zeer gewild. Met de introductie van de Accent 1.3i Young, die liefst 2100 euro voordeel biedt ten opzichte van de 1.3i ActiveVersion, zal de populariteit van de Accent alleen maar toenemen.

Voor de aandrijving van de Accent Young zorgt Hyundaiâs soepele 1.3 krachtbron. Deze motor (1341 cc) levert 63 Kw/86 pk met een koppel van Nm/tpm 119/3000. De topsnelheid bedraagt 175 km/u en de acceleratie van 0-100 km/u 12,9 seconden. Het gemiddelde brandstofgebruik komt op slechts 6,0 liter per honderd kilometer.

Iedereen die een nieuwe Hyundai koopt tijdens het PC Festival krijgt de auto afgeleverd inclusief een Dell-computer. Het betreft de moderne Dell Dimension 2400, voorzien van een Pentium 4-processor (2.8 GHz), 80 GB Hard Drive, een 48X CD-ROM Drive, 256 MB 333 MHz Ram Memory, een 17-inch CRT-monitor en alle benodigde software.

Net als iedere Hyundai, heeft ook de Accent 1.3i Young drie jaar Hyundai Multipoint Garantie, zonder kilometerbeperking. Behalve productiegarantie omvat deze ook Mobiliteits Garantie in heel Europa.