Gemeente Breda

Officiële opening Dienstencentrum Ulvenhout

Op 25 februari 2005 opent wethouder A.J.G. Oomen officieel het nieuwe Dienstencentrum Dorpsplein aan het Dorpsplein 13a in Ulvenhout. Het dienstencentrum in het voormalig pand van de Rabobank huisvest een aantal diensten op medisch en sociaal terrein, waaronder sinds 5 januari 2005 ook een gemeenteloket.

Het nieuwe gemeenteloket, met drie loketten Burgerzaken en een wachtruimte voor klanten, is open op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur. Bezoekers kunnen er terecht voor een reisdocument, rijbewijs en allerlei soorten verklaringen en bewijzen uit de bevolkingsadministratie.

Net als dit in Prinsenbeek en Teteringen het geval is, handhaaft de gemeente op deze manier ook de bestaande dienstverlening aan de burgers in Ulvenhout en omstreken.

Behalve voor het gemeenteloket kan men in het nieuwe Dienstencentrum terecht voor een aantal medische diensten zoals een huisartsengroep, haptotherapie, osteopathie, podotherapie, eerstelijnspsychologie, fysiotherapie, medische fitness en een apotheek. De Rabobank houdt op de begane grond een kleiner kantoor.

Breda, 23 februari 2005