Time : 12:22:30 PM
Date : Wednesday, February 23, 2005
Sender Name: Xervicepoint

Procom-ict lanceert EEZ.IT
Procom-ict lanceert EEZ.IT

Procom maakt KMO informatica stabiel, budgetteerbaar en beheersbaar.

Vanaf 28/02/05 lanceert ProCom EEZ.IT , de IT infrastructuurservices voor de KMO van ProCom. Voor een vast bedrag per maand krijgt elke KMO voor minimum 2 jaar lang hardware, software, interventies en een dagelijkse opvolging van alle informatica. Elke klant heeft een persoonlijke IT-beheerder en kan op elk moment de status van zijn informatica online raadplegen. Om de KMO's helemaal te overtuigen biedt ProCom zelfs financiering aan in de vorm van leasing en renting.

EEZ.IT garandeert haar klanten voor minimum 5 en maximum 500 'netwerkcomponenten" een stabiele IT omgeving aan een vaste kostprijs per maand. De prijs wordt gebaseerd op de omvang van het aantal computers, servers, printers etc. in het computerpark. Een van de voordelen is dat de informatica kost gemakkelijk kan gebudgetteerd worden door de KMO. De kern van EEZ.IT is het Rescource Management System waarin de informatica gedetailleerd beschreven en opgevolgd wordt, 24 uur per dag. De gedetailleerde beschrijving en opvolging van de structuur, de configuratie, de componenten en van alle hard- en software van het informaticasysteem van de klant garandeert een ongekende beschikbaarheid. Elke EEZ.IT informaticus heeft daarenboven een service-portefeuille die hij door en door kent. Met de Eez.Monitoring software Guard-It kunnen grote problemen voorkomen worden. Pro-actief correcties aanbrengen bespaart veel problemen en kosten. Omdat EEZ.IT ook telkens meteen weet wat het probleem is, kan indien nodig, de juiste specialist met de geschikte kennis en ervaring naar de klant uitgestuurd worden. Dergelijke interventies kosten de klant niets extra. Problemen worden zo van meet af aan correct opgelost. ProCom onderhoudt met alle klanten contact op geregelde tijdstippen. Dat contact biedt inzicht in de toekomstige behoeften en problemen van de klant. Belangrijk voor het comfort van de klant is de mogelijkheid die hij heeft om via het internet permanent de status van zijn informatica online te controleren. EEZ.IT bestrijkt het volledige informaticapark van de klant, ondersteunt alle operating systems, backups, patches, updates, antivirussoftware en maatsoftware.

ProCom is een informatica service provider die opgericht werd in 1998. Yves Ferong, oprichter en afgevaardigd bestuurder, wil in 2005 de omzet en het personeelsbestand van ProCom verdubbelen.

Meer informatie
www.procom-ict.be
Kempische Steenweg 293 (Research Campus Hasselt), B-3500 Hasselt

Tel. +32 (0) 11 87 92 00 (secretariaat)
Fax +32 (0) 11 87 92 01

Yves Ferong, bestuurder, GSM 0475/521 572

Bijlage ook beschikbaar bij dit persbericht op www.pressreleases.be

URL: http://www.procom-ict.be
http://www.procom-ict.be/webapps/komplete/index.php Picture: (None)
Attachments: xervicepoint_20050223_121853_121_Att_1.pdf

Translations: (None)

Procom-ict lanceert EEZ.IT 1

Link to Press Release - NL