Ingezonden persbericht


palmOne introduceert de nieuwe palmOne Treo 650

Nieuwe stijlvolle smartphone met slimme e-mailondersteuning nu beschikbaar

Breda, NL, 23 februari 2005 palmOne, wereldwijd handheld-marktleider introduceert vandaag de nieuwe Treo(TM) 650 smartphone op de Nederlandse markt. Deze smartphone stelt de mobiele professional in staat om nog beter te communiceren. Met de verbeterde e-mailondersteuning heeft de gebruiker overal en altijd toegang tot e-mail. De nieuwe palmOne Treo 650 zal vanaf maart in de winkel liggen.

Europees onderzoek toont aan dat maar liefst 61 procent van zakelijke beslissingen worden vertraagd doordat mensen wachten op een antwoord per e-mail. Met de nieuwe Treo 650 kan die wachttijd aanzienlijk verkort worden, aangezien de gebruiker te allen tijde en overal toegang heeft tot e-mail.

Onderzoek van Canalys toont aan dat de verkoop van smartphones in het laatste kwartaal groeide met maar liefst 160%. De smartphone verkopen braken daarmee alle records. Dit schept enorme kansen voor palmOne en de partners in Nederland. Met deze nieuwe smartphone van wereldklasseformaat kunnen wij een prachtig product aan onze klanten bieden. Aldus François Bornibus, vice president EMEA van palmOne.

De stijlvol ontworpen Treo 650 is onder andere uitgerust met een kalender, contactendatabase, takenlijst, en notitities. Het stelt de gebruiker overal in staat alle aspecten van het zakelijke- en privéleven eenvoudig te organiseren en te bedienen. Ook kan er mee gebeld worden vanuit de contactenlijst of kan er een telefoonnummer worden ingegeven op het QWERTY/AZERTY toetsenbord of via de on-screen interface. Daarnaast is het toestel voorzien van een speakerphone, speed dial, call history, caller ID en conference call mogelijkheden. Deze toepassingen vereenvoudigen het bellen aanzienlijk.

Treo 650 Smartphone uitgebreide toepassingen/voordelen

Het nieuwste lid van de Treo familie bouwt verder op het bekroonde design van de Treo 600 met nieuwe en verbeterde eigenschappen:

" Vibrant 320 x 320 beeldscherm, eenvoudig af te lezen;

" Non-volatile geheugen en verwisselbare batterij;

" Geïntegreerde Bluetooth(R) technologie for communicatie met headsets, car kits, computers en printers die uitgerust zijn met Bluetooth technologie;

" Verbeterde camera voor fraaiere low-light shots, met video-capture mogelijkheden;

" Verbeterd QWERTY/AZERTY backlit toetsenbord met vernieuwd ontwerp voor eenvoudiger typen;

" Voor GSM is er mogelijkheid om toegang te krijgen tot op EDGE gebaseerde netwerken die aanzienlijke datasnelheden kunnen halen;

" Ondersteuning voor directe e-mailtoegang via Microsoft Exchange Server 2003 door middel van palmOne s VersaMail(TM) e-mail software;

" MP3 speler;

" Een inbox voor tekst en picture messaging.

De palmOne Treo 650 zal in maart o.a. verkrijgbaar bij zijn bij KPN Business Centers, Primafoon, Dunnet Computers, Raf staffhorst, Correct Electronics, MyCom en PDAshop.nl.

De verwachte consumentenprijs in de winkel bedraagt EUR 699,- incl. BTW.

Meer informatie en over de palmOne Treo 650 is te vinden op: www.palmone.com/Treo650.

Beeldmateriaal van de palmOne Treo 650 is te vinden op: www.pridepr.nl. Voor het aanvragen van een testexemplaar, meer informatie of verkoopadressen neemt u contact op met Robbert Minderhoud van Pride PR.

Over palmOne

palmOne, wereldwijd marktleider op het gebied van handhelds, wil iedereen in de gelegenheid stellen om essentiële informatie te kunnen delen met anderen. palmOne kent de volgende produkten: Zire" en Tungsten" handhelds, Treo" smartphones, software en accessories. Voor meer informatie over palmOne en verkoopadressen: http://www.palmone.com/nl