Gemeente Stadskanaal

Stadskanaal, 23 februari 2005 Nummer: 12

Enquête over nieuwe website gemeente Stadskanaal

Vandaag vindt u op de gemeentelijke nieuwspagina van de "Kanaalstreek" een vragenlijst over de nieuw te bouwen website voor de gemeente Stadskanaal. Op deze wijze geeft de gemeente haar inwoners, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een mogelijkheid hun wensen voor een nieuwe website kenbaar te maken. De vragenlijst kan door iedereen uit de gemeente worden ingevuld. De informatie van alle ingevulde vragenlijsten wordt geïnventariseerd. Dit wordt gebruikt om te besluiten welke informatie en opties de nieuwe website minimaal moet bieden.

Stadskanaal beschikt sinds 1998 over een gemeentelijke website. De huidige website voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. In juli zal de gemeente over een nieuwe website beschikken. Ook deze website zal verder worden ontwikkeld. Hierbij is doorlopend aandacht voor verbetering en uitbreiding. Zo zal er onder meer aandacht komen voor het aanbieden van digitale dienstverlening.

In juni is het eerste ontwerp van de website klaar. De gemeente biedt geïnteresseerden de mogelijkheid het ontwerp te testen. Via de enquête kan men zich hiervoor opgeven.


---

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Gardien Kiewiet van het team communicatie, tel: 0599 631 626.


---- --