JONG MANAGEMENT

Jong Management: Innovatie is doen

DEN HAAG, 23 FEBRUARI 2005 - Jong Management, de vereniging voor jonge ondernemers en managers gelieerd aan VNO-NCW, start in maart met het concreet innoveren van de ondernemingen van haar leden. Het gaat om alle belangrijke aspecten van het ondernemen waar een innovatieslag kan worden gemaakt: product, markt, kennis én proces.

VNO-NCW geeft al geruime tijd aan dat het absoluut noodzakelijk geworden is om snel en daadkrachtig actie te ondernemen. Er is door het Innovatieplatform voldoende tijd gestoken in de diagnose, het gaat nu om actie en oogsten in 2005.
Door langer te wachten verzandt de doelstelling concurrerend te blijven. Jong Management pakt dit nu op.

Op 4 maart start Jong Management een workshop 'Lean Thinking' bij IJssel Technologie in Amersfoort, waarna op 1 en 2 april in samenwerking met opleidingscentrum 'De Baak' van VNO-NCW een 'Innovatie Masterclass' volgt. De jonge ondernemer bepaalt hierbij concrete innovatiedoelstellingen voor zijn eigen onderneming. Deze doelstellingen moeten vervolgens door de te vormen intervisiegroepen daadwerkelijk in de praktijk van de onderneming tot stand komen.

De ondernemers die uit verschillende branches komen, zullen elkaar dus gaan helpen om de uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken te lijf te gaan. Geen rapporten, wel resultaat.


------------------
Voor inlichtingen:
Jong Management, 070-3490474
www.jongmanagement.nl

23 feb 05 15:24