Ingezonden persbericht


Apacer introduceert een 1GB en s werelds eerste 2GB MultiMediaCard

Met de 2GB kaart leidt Apacer de High Density trend voor de camera telefoonmarkt

's- Hertogenbosch, 23 februari 2005 - Apacer Technology B.V. de innovator op het gebied van digitale opslagproducten, lanceert s werelds eerste highest-density MultiMediaCard (MMC) overeenkomstig de MMC Versie 3.X specificaties, zoals geĂŻntroduceerd door het MMCA (MultiMediaCard Association). Apacer s 2GB MMC ondersteunt plug-and-play met alle MMC slots van mobiele telefoons, digitale camera s, MP3-spelers, PDA s en andere multimedia apparatuur. Het kan meer dan 4000 afbeeldingen met een resolutie van 1024 x 768 pixels opslaan.

Volgens IDC zal het aantal mobiele telefoons met een kaartslot blijven groeien tot meer dan 246.8 toestellen in 2005. De vraag voor higher-density memory cards is enorm toegenomen in de afgelopen paar jaar. Om mobiele dataopslag te vergemakkelijken en het moderne digitale leven voor iedereen toegankelijker te maken, introduceert Apacer de eerste 2GB MMC, de highest density MMC card op de markt, verklaart Jason Jan, General Manager Apacer Europa.

Alle Apacer MMC producten worden uitvoerig getest aan de hand van strikte eisen om de kwaliteit en opslagcapaciteit te garanderen. Gezien de toepassingsmogelijkheden van MMC bij diverse multimediaproducten, ontwikkelt Apacer voortdurend flash producten van de beste kwaliteit en met de beste prestaties, dankzij technologische doorbraken. Hierdoor voldoet Apacer continu aan de vraag vanuit de markt voor higher density mobiele opslag. De huidige Apacer MMC kaarten zijn beschikbaar met een geheugen van 32MB, 64MB, 128MB, 256MB, 512MB en nu ook 1GB. s Werelds eerste highest density 2GB is in maart 2005 beschikbaar.

Voor testproducten, afbeeldingen en overige informatie:

PRZence

Laureen Dix

Tel. 024-641.7383

Email: Laureen.Dix@PRZence.com

Apacer

Esther van Herk

Tel. 073-645.9543

Email: Esther_van_Herk@apacer.nl

Over Apacer

Als onderdeel van de Acer Group, een organisatie met verkoopkantoren over de hele wereld, werd Apacer in 1997 opgericht. Toegewijd aan research en ontwikkeling van digitale opslagapplicaties en diensten, positioneert Apacer zichzelf als de innovator van digitale opslagapplicaties. Het is de enige geheugenmodule fabrikant die zich met research en ontwikkeling van zowel hard en software van geheugenmodules en multimedia digitale producten bezighoudt. Als s werelds vierde grootste geheugenmodule fabrikant, staat het wereldwijd in de top tien voor wat betreft het leveren van de grootste flashgeheugenmodules. Apacer biedt een breed aanbod van geheugenproducten met een grote verscheidenheid aan innovatieve en interessante digitale opslagmedia zoals draagbare foto CD-branders, draagbare harde schijven, USB opslagmedia, flashkaarten, kaartlezers en MP3-spelers.