Gemeente Goirle


De gemeente Goirle organiseert op dinsdag 22 februari een infomatieavond over drie projecten in nieuwbouwwijk Boschkens. Architecten vertellen over de nieuw te bouwen woningen van Rabo Vastgoed, aannemer Houtepen en de Woonstichting. Daarnaast vertelt de stedenbouwkundige iets over de boskavels voor particulieren en de beeldrichtlijnen daarvoor. In het betreffende gebied liggen 20 boskavels, waar belangstellenden voor de eerste acht kavels tussen 23 februari en 31 maart bij de gemeente kunnen inschrijven.

Over de projecten, het inschrijven en de verkoopprocedures staan artikelen in een brochure, die op 19 en 20 februari huis aan huis in Goirle en Riel wordt bezorgd. Ook veel gestelde vragen worden hierin beantwoord.
De inschrijvingstermijn voor een boskavel loopt niet tot 1 maart 2005, zoals in de brochure is opgenomen maar tot 31 maart 2005 (12.00 uur).

De informatieavond vindt plaats in het Atrium van het Mill Hill College en begint om 19.30 uu r.Vanaf19.00uurisdezaalopen. Voor het lezen van de brochure kunt u op Boschkens klikken op de homepage.