Gemeente Veendam


Job Explosion

08 februari 2005
Na het succes van Job Explosion in Stadskanaal in 2001 en Veendam in 2003 is de gemeente Winschoten op 23 en 24 februari 2005 gastheer van de loopbaanmanifestatie Job Explosion.

Job Explosion is een loopbaanmanifestatie, bedoeld voor inwoners van de gemeenten in Oost Groningen. Het evenement wordt ondersteund door het bedrijfsleven en de overheid.

Job Explosion promoot het werken in de regio Oost Groningen. En is een aanrader voor een ieder die zich breed wil oriënteren op het gebied van studies en banen. De aanwezige bedrijven presenteren zich en laten zien wat ze voor werkzoekenden, geïnteresseerden en schoolverlaters kunnen betekenen. Op Job Explosion worden werkzoekenden en aanbieders op een eenvoudige en persoonlijke manier met elkaar in contact gebracht. Tevens kunnen scholieren op de beurs kennis maken met meer dan 30 verschillende beroepen op de diverse ingerichte praktijkpleinen.

Voor de bezoeker van Job Explosion is dit de manier om zich te oriënteren op werk en opleidingen, voor de standhouders is het de manier om te laten zien wat ze potentiële werknemers kunnen bieden. Natuurlijk is Job Explosion ook zeer geschikt om het contact tussen de bedrijven onderling te versterken!

Surf naar Jobexplosion 2005! Zie het origineel