Regering.nl


23 februari

* Minister Veerman (LNV) en voorzitter Loonen van het Productschap Vis nemen op woensdag 23 februari het eindrapport van de stuurgroep Nijpels in ontvangst. Het rapport bevat aanbevelingen over versterking van het co-manangement van overheid en sector als basis voor duurzame visserij.

* Staatssecretaris Medy van der Laan (Cultuur) opent op woensdag 23 februari de zesde editie van de internationale kunstbeurs ART Rotterdam. Op de beurs tonen 73 galeries uit 10 landen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van actuele en hedendaagse kunst. De deelnemers werden geselecteerd om hun gedurfde programmering, mentaliteit en drang naar vernieuwing.

26 februari

* Staatssecretaris Van der Laan opent op zaterdag 26 februari het Nieuw Land Erfgoedcentrum in Lelystad. Het erfgoedcentrum is een fusie van verschillende cultuurhistorische instellingen en organiseert tentoonstellingen, lezingen en andere activiteiten over de geschiedenis van Flevoland. Het gebouw van het erfgoedcentrum is ontworpen door Atelier Pro uit Den Haag.