BROOKTROUT

Vice President van Brooktrout voorzitter van de IMS sessie

Vice President van Brooktrout Technology aangeduid als voorzitter van de IP Multimedia Subsystem (IMS) sessie op het 21st Century Communications World Forum

BRUSSEL, België, February 21/PRNewswire/ --

Brooktrout Technology, Inc., een toonaangevende leverancier van producten voor media processing en oproepbesturing, kondigde vandaag aan dat het zal deelnemen aan het 21st Century Communications World Forum.

Waar: 21st Century Communications World Forum, Royal Lancaster
Hotel, Londen, Engeland, stand 1006

Wanneer: woensdag 23 februari 2005

Wat: Brooktrout Technology, Inc., een toonaangevende leverancier van producten voor media processing en oproepbesturing, kondigde vandaag aan dat zijn Vice President, Chief Technology Officer voor Next-Gen Communications, Eric Burger, de sessie 'IMS voor draadloze en telefoonlijndiensten' op het 21st Century Communications World Forum zal voorzitten. Een andere spreker in het panel is Guy Redmill, Brooktrouts Market Development Manager voor EMEA.

Deze sessie zal een kort overzicht geven van het IP Multimedia Subsystem (IMS), gevolgd door een discussie over de service-installatie filosofie, en er zullen enkele perspectieven en ervaringen aan bod komen van operatoren die diensten installeren met het nieuwe model.

Brooktrouts IP SnowShore Media Server is een open, carrier class media processing instrument dat een brede reeks toepassingen kan ondersteunen, van basis messaging en collectieve oproepen naar voorafbetaalde diensten en netwerkaankondigingen. Een specifieke discussie over de rol van Brooktrouts SnowShore Media Server in de IMS-architectuur is terug te vinden op de website van Brooktrout, op http://www.brooktrout.com/papers/ims.cfm

Sprekers: De voorzitter, Eric Burger, is Vice President, Chief Technology Officer voor Next-Gen Communications bij Brooktrout Technology en een pionier van de SIP-Controlled Media Server. Dhr. Burger vertegenwoordigt Brooktrout Technology op verschillende forums voor industrienormen waaronder het IETF, IEEE en het SIP Forum. Hij is de auteur van talrijke IETF RFC's en SIP-gerelateerde ontwerpen, maar ok van bijdragen aan het W3C, PacketCable, en andere normorganisaties. Dhr. Burger heeft momenteel acht patenten uitgegeven en acht patenten hangende. Hij heeft diploma's van MIT en de Katholieke Universiteit van Leuven en was Adjunct Professor computerwetenschappen aan de George Mason University.

Eli Doron, Chief Technology Officer en medeoprichter, RADVISON, is verantwoordelijk voor de leiding van het service provider initiatief van het bedrijf, zowel draadloos als met de telefoonlijn. Dhr. Doron is de technologievisionair van RADVISION en in de sector is hij een pionier inzake ontwikkeling van voice- en video-over IP technologieën.

Chris Haddock, Marketing Director EMEA, Ubiquity Software, is verantwoordelijk voor alle marketingaspecten rond de reeks softwareproducten van Ubiquity in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met een specifieke focus op de draadloze sector.

Dominic O'Neill, Head of Solution Design, Service Networks, Orange Group, is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het end-to-end ontwerp van communicatiediensten in de Orange bedrijvengroep.

Guy Redmill, Market Development Manager, EMEA, Brooktrout Technology, is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Brooktrouts spraak- en carrier service activiteiten voor bedrijven in de EMEA-markt.

Demo's: Op de Brooktrout stand 1006 zal Ubiquity een Ringback Tone dienst demonstreren die gebruik maakt van de capaciteiten van de Brooktrout SnowShore IP Media Server(TM). Ubiquity Ringback Tone (RBT) is een multi-tenant, IP- en PSTN-toepassing die een gepersonaliseerde terugbeltoon-dienst levert voor service providers. Kom kijken naar de Ubiquity demonstratie op de Brooktrout stand, 1006.

Bezoekers van de Brooktrout stand kunnen hun favoriete melodie kiezen. Eens hun keuze gemaakt, zal deze melodie de vaste terugbeltoon zijn die ze te horen krijgen als ze naar een welbepaald nummer bellen. De IP Media Server van Brooktrout zal in samenwerking met de RBT-toepassing van Ubiquity de geselecteerde melodie voor de beller afspelen tot de oproep beantwoord is.

Op de stand van Brooktrout zal ook de NS700(TM) SS7 productlijn te zien zijn die een krachtige SS7 signaalfunctieset levert, zijn TR1000(TM) spraakverwerkingsplatform, zijn TR1500(TM) carrier-grade spraakverwerkingsplatform en zijn TR2500(TM) platform voor voice-over-packet gateways en verbeterde diensten.

Andere: Brooktrout zal op woensdag 23 februari om 17.30u een diner organiseren in de Park Room van het Royal Lancaster Hotel. Geïnteresseerden die wensen deel te nemen, kunnen voor meer informatie contact opnemen met een Brooktrout vertegenwoordiger op de Brooktrout stand.

Pers en sectoranalisten die Brooktrout wensen te ontmoeten en meer over de producten van het bedrijf willen vernemen, kunnen contact opnemen met Lida Joly op +32-2-658-01-90.

Wie: Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterface, oproepbesturing en signaalbewerking die de ontwikkeling mogelijk maken van toepassingen, systemen en diensten voor zowel het New Network(TM) ('packet-based') en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). De strategie van het bedrijf bestaat erin om een partnerschap aan te gaan met zijn klanten en om nauw met hen samen te werken om hun levering van nieuwe toepassingen en diensten te helpen versnellen, om hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surf naar
http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, SnowShore, SnowShore Networks, New Network,NS700, TR1000, TR1500, en TR2500 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contactpersonen:
Lida Joly
Brooktrout, Inc.
+32-2-658-0190l
joly@brooktrout.com

Michelle Liro
Brooktrout, Inc.

+1-781-433-9525
mliro@brooktrout.com

Website: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

Contactpersonen: Lida Joly, Brooktrout, Inc., +32-2-658-0190l, joly@brooktrout.com; Michelle Liro, Brooktrout, Inc., +1-781-433-9525, mliro@brooktrout.com ;
Website: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH ; AP Archive: http://photoarchive.ap.org ; PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com

21 feb 05 09:11