Gemeente Ambt Montfort


Uitgifte gemeentelijke bouwkavels in het Mariaveld te Montfort

Op 15 februari 2005 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om over te gaan tot uitgifte van 5 bouwkavels in het Mariaveld te Montfort.

Inschrijving is voor een ieder mogelijk door invulling van het daartoe bestemde inschrijfformulier. Dit formulier is verkrijgbaar op het gemeentehuis aan de Schaapsweg 20 te St.Odiliënberg. Dit inschrijfformulier dient uiterlijk maandag 14 maart 2005 vóór 17.00 uur ten kantore van Van Lier Posthumus Notarissen aan de Rijksweg Zuid 17 te Swalmen te zijn ingeleverd. De toewijzing zal plaatsvinden op dinsdag 15 maart om 10.30 uur.

Verder kunt u vanaf voornoemde datum ook kosteloos een informatiepakket op het gemeentehuis en bij voornoemd notariaat afhalen. Ook kunt het informatiepakket met inschrijfformulier hier downloaden
In het informatiepakket treft u nadere informatie aan over de koopprijs, de oppervlaktes van de bouwkavel, de manier waarop de kavel wordt toegewezen en de bestemmingsplanbepalingen.

Voor vragen omtrent de bestemmingsplanbepalingen, de koopprijs of de koopovereenkomst kunt u zich wenden tot de heer E. van Dijk van het bureau VRO, tel. 538888.
Voor vragen omtrent de verloting en de kaveltoewijzing kunt u zich wenden tot notaris mr. J.P.M.L. Martens-Posthumus van Van Lier Posthumus Notarissen, tel. 0475-503700.