Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lancering Kids Top 20 kledingcollectie 'Wanna be a star?'

Afgelopen woensdag 23 februari vormde V&D Utrecht Hoog Catherijne tijdelijk de setting voor een wervelende modeshow, waarin girlz van 6 tot 12 jaar de nieuwste Kids Top 20 kledinglijn voor het eerst hebben geshowd aan publiek en pers.

Het thema van de collectie is "Wanna be a star?" en laat zien dat ieder meisje een echte star kan zijn door de kleding van Kids Top 20 te dragen!

De presentatie van deze modeshow was in handen van Kim-Lian, die tevens het succesvolle tv-programma Kids Top 20 presenteert. Aan haar ook de eer om de tv-commercial voor deze kledinglijn voor het eerst aan publiek en pers te tonen.

De modeshow op 23 februari is het resultaat van een uitgebreide samenwerking tussen V&D, Jetix en CTM, waarbij er in een relatief korte periode een unieke Kids Top 20 kledingcollectie is ontworpen en geproduceerd.

Deze fashion collection is geïnspireerd op het tv-programma Kids Top 20 (elke zondag om 10.00 uur en woensdag om 12.20 uur te zien bij Jetix). De coole uitstraling van het programma en de stars komen terug in de kleding.

De collectie bestaat uit 2 lijnen:
Scool om trendy en cool naar school te gaan, waarbij ook gekeken is naar functionaliteit van de ontwerpen en kwaliteit van de materialen. Creezie (het woord zegt het al) bestaat uit wat hippere ontwerpen, met gedurfde stoffen gebaseerd op collecties van teenagers, vertaald naar de jonge hippe girlz van nu.

De Kids Top 20 kledinglijn is exclusief verkrijgbaar in de Kids Top 20 corner in alle 60 V&D vestigingen in Nederland. De complete collectie is ook te zien op www.kidstop20.nl.