Gemeente Borger-Odoorn


21-02-2005
ICT-STIMULERINGSPREMIE ONDERNEMERS EN PRIJSUITREIKING BESTE ICT-VOORSTEL

Op woensdag 23 februari wordt om 10.30 uur een persbijeenkomst gehouden in het gemeentehuis te Exloo. Tijdens deze persbijeenkomst worden de ondernemers bekend gemaakt, die de stimuleringspremie van DoDo gewonnen hebben. DoDo staat voor Digitale ontwikkeling Drentse ondernemers.

ICT-stimuleringspremie DoDo
Vier ondernemers uit de gemeente Borger-Odoorn hebben een projectvoorstel ingediend om in aanmerking te komen voor een ICT-stimuleringspremie van DoDo. Dit hebben ze gedaan naar aanleiding van de DoDo-roadshow die in oktober 2004 in Borger gehouden is.

2.500 voor beste ICT-projectvoorstel
Daarnaast heeft Rabobank Borger-Klenckeland een prijs van 2.500 beschikbaar gesteld voor een ondernemer uit de gemeente Borger-Odoorn die samen met een ICT-bedrijf een goed projectvoorstel in zou dienen. Ook deze prijs wordt tijdens de persconferentie uitgereikt.

Programma
Wethouder F. Alberts heet de prijswinnaars, ICT-partners en alle andere direct betrokkenen bij het project van harte welkom. Dit wordt gevolgd door een prijsuitreiking, waarna er de mogelijkheid is om vragen te stellen aan ondernemers, ICT-partners en direct betrokkenen.