NOVA

23 februari 2005

Vanavond in NOVA/Den Haag Vandaag

Autodialers
Internetgebruikers zijn niet goed beschermd tegen 'autodialers': malafide programma's die uit zichzelf betaalnummers bellen en de gebruiker op torenhoge kosten jagen. De KPN is bekend met het probleem: er komen honderden klachten per week binnen. De consument moet alleen wel de rekening betalen, want geen instantie kan er op dit moment iets aan doen.

Verpleeghuizen
De zorg in de verpleeghuizen is aan het verschralen, terwijl de directies van veel huizen enorme salarissen vangen. Dat bleek dinsdag uit de verhalen van verpleeghuispersoneel in NOVA. Vandaag debatteert de Tweede Kamer over de wantoestanden in de verpleegzorg. Een verpleger volgde voor NOVA het debat.

Samir A.
Morgen begint het proces tegen Samir A., terreurverdachte en mogelijk lid van de Hofstadgroep. A. wordt er onder meer van verdacht dat hij betrokken was bij de voorbereiding van aanslagen op Schiphol en de Tweede Kamer. Wie is Samir A. eigenlijk en waar gaat zijn zaak over?

Den Haag Vandaag: Bos en Van Aartsen
VVD-partijleider Jozias van Aartsen en PvdA-aanvoerder Wouter Bos debatteren vanavond in Dordrecht over de recente politieke ontwikkelingen.

Presentatie: Jeroen Pauw en Ferry Mingelen

(Onderwerpen onder voorbehoud)


----------


----------


----------

NOVA / Den Haag Vandaag
Maandag t/m vrijdag: 22.20 - 23.00 uur, Nederland 3 Zaterdag: 22.20 - 22.50 uur, Nederland 3
Herhaling: na middernacht.