BROOKTROUT TECHNOLOGY

Brooktrout Technology en BayPackets hebben prepaid aanbod...

Brooktrout Technology en BayPackets hebben innovatief, flexibel prepaid aanbod

Miami, February 23/PRNewswire/ --


- Veelomvattende oplossing stelt providers in staat snel en efficiënt IP-based vooruitbetaalde spraak- en dataservices in te zetten

Brooktrout Technology, Inc., een toonaangevende leverancier van producten voor mediaverwerking en oproepbesturing en BayPackets, een leverancier van verbeterde spraak- en dataoplossingen voor draadloze-, draadgebonden- en breedbandoperatoren, hebben vandaag aangekondigd dat zij gezamenlijk een ruim toepasbare IP-based prepaid netwerk-belkaartoplossing hebben ontwikkeld voor serviceproviders. De gezamenlijke oplossing stelt carriers in staat snel rendabele vooruitbetaalde belkaartdiensten in te zetten over circuitgeschakelde-, hybride- of pakketgeschakelde netwerken. BayPackets zal haar oplossingen tentoonstellen in stand 312 op de INTERNET TELEPHONY Conference & die deze week gehouden wordt.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH)

De IP-based prepaid toepassing loopt op BayPackets' Agility Network Services Platform (NSP), dat op schaal ontworpen is om miljoenen abonnees te ondersteunen. Brooktrout's SnowShore Media Server(TM), een open carrier-class IP-mediaserver, levert mediaverwerking voor het BayPackets-platform. De Agility Prepaid-toepassing komt met een uitgebreide functieset die serviceproviders in staat stelt om snel een volledig vooruitbetaalde belkaartservice in te zetten, inclusief real-time call rating, ondersteuning voor mobiele virtuele netwerkoperatoren (MVNO's), merknaamaankondigingen met een aangepast webportaal, ondersteuning van meerdere talen en vreemde valuta en web-based self-provisioning.

'Hoewel de vooruitbetaalde markt van oudsher gedomineerd is door long-distance belkaarten, is er in de afgelopen paar jaar een explosieve groei geweest van nieuwe services en nieuwe bedrijfsmodellen,' zei Ken Epps, CEO van BayPackets. 'De oplossing van BayPackets/Brooktrout stelt serviceproviders - waaronder traditionele carrier-operatoren, prepaid specialists, MVNO's en leveranciers van stored-value-kaarten - in staat om snel en rendabel nieuwe, flexibele vooruitbetaalde spraak- en dataproducten in te zetten via de huidige circuitgeschakelde- en pakketgeschakelde netwerken.'

'Brooktrout's partnerschap met BayPackets stelt serviceproviders in staat om snel buitengewone vooruitbetaalde services te leveren door de mogelijkheden van BayPackets' platform uit te breiden,' zei Eric Giler, president van Brooktrout. Brooktrout verheugt zich erop haar leiderschap in het mogelijk maken van innovatieve rendabele toepassingen voort te zetten door een partnerschap aan te gaan met een bedrijf als BayPackets.

' De prepaid-markt verandert van vorm en beweegt zich momenteel naar nieuwe segmenten. Naast zuinige nieuwe Amerikanen die hun familie in hun geboorteland willen bellen en die van oudsher ongeveer de helft van de inkomsten van vooruitbetaalde long-distance kaarten voor hun rekening hebben genomen, ontdekken veel nieuwe segmenten de voordelen van vooruitbetaalde producten,' zei Judy Reed Smith, president-directeur van Atlantic-ACM. ' De groei in vooruitbetaalde draadloze producten, het aantal slimme nieuwe mobiele virtuele netwerkoperatoren (MVNO) en het bereik en de snelheid van stored-value-producten geven inzicht in wat er voor prepaid in het verschiet ligt.'

Om meer te weten te komen over de toestand van de prepaid markt, groeimogelijkheden op de korte- en lange termijn en de succesvolle inzet van vooruitbetaalde VoIP, kunt u samen met Fierce VoIP, BayPackets en Brooktrout deelnemen aan een webinar getiteld: 'The New Prepaid Paradigm: VoIP, MVNOs and Stored Value Cards' op donderdag 3 maart om 1:00 p.m. EST/10:00 a.m. PST. Dr. Judy Reed Smith, president-directeur van Atlantic ACM en expert in de prepaid-industrie, zal de sessie voorzitten en modereren.

Ga, om u te registreren voor dit evenement, naar BayPackets op: http://www.baypackets.com.

BayPackets Agility Network Services Platform (NSP):

de BayPackets Agility NSP is een open, flexibel service delivery-platform dat operatoren in staat stelt om snel nieuwe inkomsten te genereren en klanten beter vast te houden met behulp van uiterst gedifferentieerde services en servicebundels. Dit carrier-grade service delivery-platform werkt naadloos op circuitgeschakelde, pakketgeschakelde of geconvergeerde netwerken. BayPackets levert naast toepassingen als Prepaid, Unified Messaging, Conferencing, Voice VPN, Advanced Toll Free en andere, een complete Software Development Kit (SDK) die tools en andere hulpbronnen bevat om snel nieuwe services op te zetten. De ontwikkeling, de inzet en het beheer van toepassingen en hun service-logica worden van het onderliggende netwerk losgekoppeld, zodat operatoren vanuit één enkel punt in hun netwerk meerdere services op hetzelfde platform kunnen leveren en beheren.

Brooktrout's SnowShore Media Server:

Brooktrout's SnowShore Media Server is een open, carrier-class mediaverwerkingsproduct dat een breed scala aan toepassingen kan ondersteunen, van het eenvoudige messaging en telefonisch vergaderen tot prepaid services en netwerkaankondigingen . Vanwege de open architectuur van de software en het gebruik van small footprint, industriestandaard serverplatforms en standaardgebaseerde IP-protocollen kan de SnowShore Media Server de voortdurende evolutie van netwerkarchitectuur en processortechnologie aanwenden om een flexibele oplossing van mediaverwerking voor de nieuwste generatie IP-toepassingen te leveren.

Over BayPackets

BayPackets' Agility Network Services Platform, Agility SIP Application Server en toepassingen stellen draadloze-, draadgebonden- en kabeloperatoren in staat om snel verbeterde spraak- en dataservices, die afgestemd zijn op hun bedrijven en consumenten, te bundelen en te leveren . Lokale-, long-distance- en breedbandcarriers vertrouwen op BayPackets' oplossingen om hun bedrijven winstgevend uit te breiden door nieuwe en bestaande netwerkinfrastructuren doeltreffend te besturen via een flexibel en open standaardgebaseerd platform. BayPackets is opgericht in februari 2000 en is een besloten vennootschap die geld heeft ontvangen van industrieleidende participatiemaatschappijen. Het bedrijf is gevestigd in Fremont, Californië en heeft een dochteronderneming in Noida UP, India. Ga voor meer informatie naar BayPackets op http://www.baypackets.com.

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerk interface, oproepbesturing en signaalbewerking die de ontwikkeling mogelijk maken van toepassingen, systemen en diensten voor zowel het New Network(TM) (pakketgeschakelde-) en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). De strategie van het bedrijf is om in nauwe samenwerking met haar partners de levering van nieuwe toepassingen en diensten te versnellen en hun bestaande bedrijfsactiviteiten te vergroten en naar nieuwe markten uit te breiden. Ga voor meer informatie naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochteronderneming van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Neem voor meer informatie contact op met:

Laura Often Jennifer Deitsch Brooktrout PR BayPackets PR
+1-781-453-4858 +1-925-831-2092

loften@brooktrout.com jennifer.deitsch@baypackets.com

Website: http://www.brooktrout.com
http://www.baypackets.com.

Source: Brooktrout Technology, Inc.

Laura Often van Brooktrout PR, +1-781-453-4858, loften@brooktrout.com; of Jennifer Deitsch van BayPackets PR, +1-925-831-2092, jennifer.deitsch@baypackets.com
Logo: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH

Archief AP: http://photoarchive.ap.org
PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com /

23 feb 05 17:17