STRENGHOLT MULTIMEDIA

Strengholt neemt VTCMedia over.

Strengholt neemt VTCMedia over.

Strengholt heeft voor haar MultiMedia divisie opnieuw een belangrijke uitbreiding van haar DVD activiteiten gerealiseerd. Per 1 maart 2005 zal Strengholt de sterk expanderende onderneming VTCMedia overnemen, die in het bijzonder succesvol is met 'special interest' DVD's in de genres Cultuur, Natuur, Reizen en Oorlogsdocumentaires.

VTCMedia is onder meer labelvertegenwoordiger voor de DVD's van televisieprogramma's van de Evangelische Omroep; ook het prestigieuze fonds National Geographic wordt door VTC Media vertegenwoordigd.

VTCMedia zal begin maart gevestigd zijn op het hoofdkantoor van de Strengholt Groep, de Hofstede Oud Bussem te Naarden. Het nieuwe management team van Strengholt MultiMedia/VTCMedia zal bestaan uit Ben Vreeburg, Patricia Pattinama en Ton Bruning.

Jan Groenewoud zal op diezelfde datum het bedrijf verlaten.

Tezamen met de catalogi van Strengholt MultiMedia met DVD producties rond Sport en Documentaires heeft de combinatie haar marktpositie aanzienlijk versterkt.
In haar DVD serie 'Koninklijk Huis' brengt Strengholt 28 maart a.s. een historische en bijzondere 3-delige Prins Bernhard DVD boxset uit.

Naarden, 23 februari 2005.

Voor nadere informatie:

Patricia Pattinama - 035.6958425
Ben Vreeburg - 035.6422211

Nadere informatie over het DVD aanbod kunt u vinden op de sites www.strengholtmultimedia.nl http://www.strengholtmultimedia.nl/ en www.vtcmedia.nl - http://www.vtcmedia.nl/ -


23 feb 05 17:33