Politie Zeeland


---


W-1092-2005 Diefstal uit winkel

Uit het magazijn van een winkelpand aan de Euromarkt in Middelburg werden dinsdag tussen 15.00 en 15.30 uur diverse goederen gestolen.
Er verdwenen enkele camera's, horloges en computerapparatuur. De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.


W-1093-2005 Vlissinger 2x bekeurd

In de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats werd woensdag om 18.50 uur een 46-jarige Vlissinger aangehouden.
De man werd door de politie enkele keren gevorderd uit de buurt van een supermarkt te gaan omdat hij overlast veroorzaakte door het drinken van bier. De man gaf hieraan geen gevolg en werd aangehouden. Met twee bekeuringen op zak werd hij later weer in vrijheid gesteld.


O-1094-2005 Eenzijdig ongeval

Op de Kleinedijk in Sint Annaland vond woensdag om 19.15 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Kleinedijk in de richting van de Oude Zeedijk. Hij verloor de controle over zijn voertuig, reed in de rechterberm, de sloot in en kwam tot stilstand tegen het talud van de Oude Zeedijk. Zijn voertuig raakte beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.