Ingezonden persbericht


QAD benoemt Michel van Beek tot Director Professional Services West & Central EMEA

Schiphol-Rijk, 24 februari 2005 - Softwareleverancier QAD, leverancier van de ERP-oplossing MFG/PRO, heeft Michel van Beek (44) benoemd tot Director Professional Services West & Central EMEA. In deze functie is Van Beek verantwoordelijk voor de ondersteuning van eindgebruikers bij de optimale inzet van de ERP-oplossingen van QAD.

Van Beek heeft brede managementervaring. Voordat hij bij QAD in dienst kwam, maakte hij deel uit van het managementteam van de businessunit voor Product Lifecycle Management (PLM) bij Capgemini, een unit die voor Capgemini optreedt als Europese hub en op mondiaal niveau PLM projecten realiseert. Onderdeel van zijn rol was die van Global Alliance Manager voor Matrix One, één van de grootste partijen op het gebied van PLM-software. Voordat Van Beek bij Capgemini ging werken, deed hij ervaring op in verschillende directie- en managementposities bij bedrijven in de sectoren industriële automatisering en engineering.

"De samenwerking tussen QAD en zijn klanten houdt niet op na de verkoop van onze producten", zegt Van Beek. "De strategie van QAD is gericht op een langetermijnrelatie. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat onze oplossingen op de juiste wijze worden geïntegreerd in de infrastructuur én in de organisatie. Klanten kunnen zo optimaal gebruikmaken van de brede functionaliteit van MFG/PRO. Ik zie er dan ook naar uit een bijdrage te mogen leveren om onze Nederlandse en Duitse klanten hierin te ondersteunen."

Over QAD
De enterprise-applicaties van QAD lopen voorop op het gebied van internet en andere technologie bij het leveren van essentiële functionaliteit voor het beheren van productiemiddelen en operaties, zowel binnen als buiten de bedrijfskolom. Klanten van QAD worden hierdoor in staat gesteld om samen met hun klanten, leveranciers en partners het juiste product op de juiste plaats en tijd tegen de juiste kosten te leveren. Industriële ondernemingen in de sectoren automotive, consumentengoederen, elektronica, levensmiddelen en dranken, en industriële en medische apparatuur gebruiken QAD-applicaties op meer dan 5.200 locaties in meer dan 80 landen en in 26 talen. Meer informatie is te vinden op internet: www.qad.com.

Voor meer informatie en digitaal fotomateriaal:

QAD
Hans van Houwelingen
tel. 020-654 7221
e-mail: info.nl@qad.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
tel. 030-656 5070
e-mail: qad@lvtpr.nl

QAD en MFG/PRO are registered trademarks of QAD Inc. All other products or company names herein may be trademarks of their respective owners.