Ingezonden persbericht

24Mailer, online nieuwsbrief en enquête systeem

Xpand introduceert de 24Mailer ResellerModule voor resellers

ZWOLLE, 20050224 -- Zwolle, Nederland - Automatiseringbedrijf Xpand, ontwikkelaar van 24Mailer presenteert nu ook de ResellerModule voor deze applicatie. 24Mailer is een online nieuwsbrief en enquête systeem ontwikkeld voor de zakelijke markt. Met 24Mailer kan snel en goedkoop een digitale nieuwsbrief en/of enquête in elke gewenste huisstijl verstuurd worden.


24Mailer biedt automatiseringsbedrijven de mogelijkheid om reseller te worden van 24Mailer. Hiervoor heeft 24Mailer de gratis ResellerModule ontwikkeld, waarmee eenvoudig klanten aangemaakt kunnen worden. Resellers ontvangen hiervoor een aantrekkelijke financiële vergoeding. Na acceptatie van de klant, zorgt 24Mailer voor de verdere afhandeling en ondersteuning van de klant.

24Mailer is een online systeem voor het eenvoudig en snel opstellen, versturen en beheren van digitale nieuwsbrieven en enquêtes. Deze nieuwsbrieven en enquêtes kunnen in elke gewenste huisstijl opgemaakt worden. Na het selecteren van de huisstijl kunnen er eenvoudig teksten en afbeeldingen worden toegevoegd aan de mailing.

Met 24Mailer kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van databases. In 24Mailer worden deze databases aangeduid als doelgroepen. Onder elke doelgroep kunnen er leden worden toegevoegd. Dit kan door middel van het importeren van een bestaande e-mail lijst of de e-mail adressen kunnen met de hand worden toegevoegd. Tevens kunnen geïnteresseerden vanuit online activiteiten (websites, advertenties) zich aanmelden voor een nieuwsbrief.

24Mailer levert automatisch een keur aan managementinformatie. Per verstuurde nieuwsbrief wordt bijvoorbeeld bijgehouden aan hoeveel personen de nieuwsbrief is verstuurd, hoeveel ontvangers de nieuwsbrief daadwerkelijk hebben gelezen en welke links in de nieuwsbrief zijn aangeklikt en hoe vaak. Tenslotte houdt 24Mailer bij welke e-mail adressen van ontvangers niet meer
bestaan. Deze foutieve e-mail adressen (zogenaamde bounces) worden bijgehouden en automatisch uit de database verwijderd, voordat een nieuwe nieuwsbrief wordt verstuurd. Zo is de database altijd up-to-date.

Voor meer informatie over 24Mailer kunt u contact opnemen met:


24Mailer
Internet: www.24Mailer.nl
Telefoon: 038 4209010
E-mail: info@24Mailer.nl



Ingezonden persbericht