Politie Amsterdam-Amstelland

Twee verdachten aangehouden na woningoverval

25-2-2005. Woensdagmiddag rond kwart over twee werden in de Hoofddorppleinbuurt een 36-jarige vrouw en een 49-jarige man aangehouden. Zij worden ervan verdacht op 21 februari in een woning een 73-jarige bewoner te hebben mishandeld en bestolen. Toen de twee werden aangehouden waren zij in het bezit van de gestolen spullen.
---

Overval snackbar: getuigen gezocht

24-2-2005. Woensdagavond rond kwart voor negen uur overvielen twee gemaskerde mannen een snackbar in de Warmondstraat in Amsterdam Oud-West.

Lees verder...

---

Vrouw omgebracht: verdachte gearresteerd
25-2-2005. Donderdagavond troffen agenten in een woning aan de Trompenburgstraat het levenloze lichaam aan van de 47-jarige bewoonster. Zij bleek door misdrijf om het leven gekomen.

Later die nacht werd in de omgeving een 20-jarige verdachte gearresteerd, die inmiddels een gedeeltelijke bekentenis heeft afgelegd. Het motief ligt in de (familie)relationele sfeer.
---

Carjackers gearresteerd

25-2-2005. Het straatroofteam van district Oost heeft twee mannen van 19 en 20 jaar gearresteerd vanwege drie carjackings.


---

Plassende man valt in Singel

25-2-2005. Donderdagavond rond halfzes viel een 46-jarige man tijdens het urineren in het Singel. Mogelijk is hij door alcoholgebruik te water geraakt. De man werd ter controle naar het ziekenuis overgebracht.