Ingezonden persbericht


Persbericht

Volgende 'Airshow Lelystad' vindt plaats in 2006

Lelystad, 25 februari 2005 - De Stichting Flevoland Airshow heeft besloten de volgende Airshow Lelystad te organiseren in 2006. Tot nog toe werd onderzocht of het mogelijk zou zijn om al in september van dit jaar een airshow op Lelystad Airport te organiseren. De reden voor de beslissing om dat pas volgend jaar te doen, is dat de fondsenwerving en de organisatie van een grote civiele airshow, niet binnen een jaar realiseerbaar blijkt.

Ter vervanging van de Airshow Lelystad, zal nu op 10 september 2005 op de Luchthaven Lelystad een 'Fly-in' (bijeenkomst van vliegende vliegtuigen) van tweedekker-vliegtuigen worden georganiseerd. De organisatie daarvan zal plaatsvinden door het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad. Meer informatie over deze 'Tweedekker Fly-in' zal in de komende maanden door de Aviodrome worden verstrekt en zal tevens te vinden zijn op www.aviodrome.nl.

De datum voor de in 2006 te houden Airshow Lelystad wordt in de loop van dit jaar bekend gemaakt op de site www.airshowlelystad.nl en via telefoonnummer 0900-AIRSHOW (0900-2477469; 25 ct. p. min.).

Noot voor de pers, niet voor publikatie: meer informatie over de Airshow Lelystad en over de Tweedekker Fly-in, alsmede foto's, etc., zijn te krijgen via p.vdnoort@aviodrome.nl en via tel. 0320 289858.


---- --