OPSPORINGSREGISTER.NL

Watersportartikelen registreren via Opsporingsregister.nl

Vanaf nu kunnen watersporters hun eigendommen via het landelijke Opsporingsregister.nl laten registreren. Diefstal van boten, buitenboordmotoren en trailers is in de afgelopen jaren met 20 procent gestegen. Registratie biedt optimale bescherming van diefstalgevoelige voorwerpen. Met behulp van het serie-, motor-, of chassis nummer kunnen watersporters hun eigendommen gemakkelijk registreren.

Voor elk geregistreerd item ontvangt de eigenaar een opvallende sticker die zichtbaar op de boot, buitenboordmotor of trailer kan worden aangebracht. Dit merkteken is een aanduiding dat de boot geregistreerd staat bij Opsporingsregister.nl. De sticker schrikt potentiële dieven en helers af en verkleint zo de kans op diefstal. Registratie dient ook een ander doel. Voordat consumenten een aankoop doen, kunnen ze gratis de database van Opsporingsregister.nl raadplegen. Zo weet de consument vooraf vrijwel zeker dat hij geen gestolen goed koopt.

Registratie via Opsporingsregister.nl vormt een wettelijk bewijs aan wie het eigendom toekomt. Dit bewijs kan te pas komen bij geschillen na diefstal. Bovendien keren verzekeringsmaatschappijen bij diefstal over het algemeen slechts de dagwaarde van het voorwerp uit. Terwijl registratie via Opsporingsregister.nl de kans aanzienlijk vergroot dat gestolen goederen weer terechtkomen bij de rechtmatige eigenaar.

Opsporingsregister.nl wordt aanbevolen door het K.L.P.D. (Korps Landelijke Politie Diensten) en door verzekeringsmaatschappijen. De eerste registratie bij Opsporingsregister.nl is nu de eerste zes maanden gratis.

Citaat:
Arian de Jong, directeur bij Opsporingregister.nl: 'Diefstal van buitenboordmotoren, trailers en zelfs hele boten is de laatste jaren schikbarend gestegen. Net als bij auto's, fietsen en scooters is het eigenlijk logisch om boten, buitenboordmotoren en trailers ook goed te beschermen en dus te registreren. Online registreren via Opsporingsregister.nl is niet alleen al in veel gevallen zeer effectief gebleken, het is bovendien ook heel eenvoudig.'

Laat merken dat het van u is. Registratie verkleint de kans op diefstal aanzienlijk. En bovendien is inschrijven gratis op: www.Opsporingsregister.nl