Gemeente Hilversum

Bekendmaking Hilversumse sportkampioenen

Op donderdagavond 3 maart a.s. worden de Hilversumse sportman, sportvrouw en sportploeg van 2004 bekend gemaakt. Onder de genomineerden bevinden zich beoefenaars van diverse sporten, van zeilen en atletiek tot waterpolo, zwemmen en line-dancen. De uitreiking vindt plaats in het Hilversumse raadhuis. Belangstellenden zijn uiteraard welkom.
Eind vorig jaar heeft de gemeente via de pers en aan sportverenigingen en sportscholen gevraagd om kandidaten voor te dragen voor de verkiezing van Hilversumse sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2004.

De gemeente heeft de aanmeldingen verzameld en aan een deskundige jury voorgelegd. Deze jury, bestaande uit Henk van der Berg (voorzitter f.c. Hilversum), Wijbe Koster (volleybalvereniging GeminiS) en Ineke van de Rotte (raadslid), heeft uit de aanmeldingen nominaties geselecteerd en de uiteindelijke keuze bepaald.

Uitreiking
Het raadhuis is op donderdag 3 maart a.s. vanaf 19.30 uur geopend. Vanaf 20.00 uur zal de wethouder Sport namens het gemeentebestuur samen met de voorzitter van de jury de prijzen aan de sporters uitreiken. Na afloop van deze bekendmaking is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, de sportman, sportvrouw en sportploeg 2004 persoonlijk te feliciteren.