Gemeente Sluis

Brugse bedrijvenbeurs

PERSBERICHT - 1 maart 2005

GEMEENTE SLUIS OP BRUGSE BEDRIJVENBEURS

Op donderdag 3 en vrijdag 4 maart a.s. presenteren de gemeente Sluis en diverse Sluise ondernemers zich op de Brugse Bedrijvenbeurs. Deze vindt plaats in de Beurshalle, Beursplein 1 (ca, 50 meter van t Zand (plein) in het centrum) . Insteek daarbij is Sluis geeft bedrijven ruimte. Zowel de mogelijkheden voor ondernemers op de bedrijfsterreinen als in de kernen worden gepromoot. Dit met als doel de economische ontwikkeling van onze regio een extra impuls te geven

De Sluise ondernemers die aanwezig zijn, zijn: Appelaere (appelsap uit Zeeland), Unitron Electronics Group (ontwikkelt en produceert elektronische en elektrische apparatuur en besturingen), Dethon (vervaardigen kunstof en displays voor winkelinrichting), Elektra 21 (elektrotechnisch installatiebedrijf), Hotel de Dikke van Dale (Hotel Restaurant Seminariecentrum) en Jacks Casino uit Sluis.

Ondernemersloket
De gemeente Sluis streeft ernaar om een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemersklimaat te creëren met kwalitatieve en duurzame bedrijfsterreinen. Daarnaast is een optimale dienstverlening aan ondernemers het belangrijkste speerpunt. Frans van den Hemel en Judith Dingemanse van de afdeling Economische Ontwikkeling (ondernemersloket) zijn hiervoor het eerste aanspreekpunt. Zij adviseren en begeleiden startende ondernemers, bedrijven op de vier grote bedrijfsterreinen en ondernemers van midden- en kleinbedrijven in de kernen.

Deelname aan de beurs is één van de activiteiten die het ondernemersloket verzorgt om het economisch klimaat in West Zeeuws-Vlaanderen meer bekendheid te geven en daarmee te versterken.

Noot voor de pers:
U wordt van harte uitgenodigd een bezoek aan de Sluise stand te brengen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Judith Dingemanse, tel. 0117 457 134.
De beurs is geopend op donderdag 3 maart van 11.00 tot 22.00 uur en vrijdag 4 maart van 11.00 tot 20.00 uur.

Voor nadere inlichtingen:
Gemeente Sluis:
Samira de Kievit, tel. 0117 457 124
Sonja Matena, tel. 0117 457 123