Océ

Océ introduceert: Océ VarioPrint 5000advanced

Alles-in-één Custom Tone Productieprinter

Voortbouwend op de bekroonde Océ VarioPrint 5000 brengt Océ nu ook de Océ VarioPrint 5000advanced uit. Deze high-end productieprinter produceert resp. 110, 137 of 158 A4-pagina's per minuut en is ontworpen voor zowel corporate print- en datacentra als commercial drukkers en reprografen met maandvolumes tussen 200.000 en 2.000.000 afdrukken. De geïntegreerde Océ PRISMAproduction+POD frontend software verwerkt verschillende invoerstromen simultaan.

Synergie tussen datacenter en repro
Het systeem is ontwikkeld met het oog op de bijzondere behoeften van centrale print rooms en datacentra. Deze centra stellen hoge eisen aan de gegevensbeveiliging, alternatieve invoermogelijkheden en keuzevrijheid qua outputmedia. De Océ VarioPrint 5000advanced komt aan al deze eisen tegemoet en vormt daarmee het ideale antwoord op de convergentie van IT met repro. Met de geïntegreerde PRISMAproductione+POD software kunnen printstromen uit verschillende bronnen samengevoegd worden.

Toegenomen productiviteit
De werkelijke productiviteit is de som van alle karakteristieken van printer en workflow software. Het feit dat de Océ VarioPrint 5000advanced heel veel verschillende invoerformaten accepteert doet de productiviteit enorm toenemen. Het doet er niet toe of er transactiegegevens zoals AFP/IPDS of Postscript invoer voor de repro binnenkomen, de Océ VarioPrint 5000advanced verwerkt ze simultaan en met volledig behoud van de performance. Daarnaast kan het systeem ook LCDS-gegevens aan en ook Xerox Digipath jobs. Dit vermogen al deze verschillende opdracht te accepteren en uit te voeren, maakt dat de Océ VarioPrint 5000advanced probleemloos in een bestaande gebruikersomgeving te integreren is. De Océ VarioPrint 5000advanced geeft een optimaal voorbeeld van de 'single point of operation'benadering. Via de gebruikersinterface (GUI) kan de operateur alle stappen in de workflow beheren, van queue management tot besturen van het printen en de nabewerking.

Het beste van het beste: Océ PRISMAproduction+POD Met de integratie van Océ PRISMA front end software brengt de Océ VarioPrint 5000advanced naast productiecapaciteit ook intelligentie naar de printvloer. Niet voor niets biedt Océ PRISMA volgens de analisten van MWA Consultants de beste oplossing voor printing workflow vraagstukken.

Te beginnen met het creëren van het document en doorgaand tot de distributie en afwerking ervan, biedt Océ PRISMAproduction+POD volledige besturing van de workflow met daarbinnen welhaast onbegrensde mogelijkheden tot workflow-automatisering. De modules van PRISMA verzorgen onder meer:

* Workflow-besturing, van opdrachten via het web tot finishing (Océ DocWorks)

* Apparaatonafhankelijke documentvoorbereiding, previewing, archivering en/of publishing (Océ Docworks)
* Veelomvattende gegevensinvoer; ontwerp, samenstelling en output waarmee business process automatisering en real time 'target marketing' binnen bereik komen (Océ Document Designer Advanced)
* Toegang tot een flexibel en veilig archief van printklare documenten, met gecontroleerde web-toegang voor gebruikers (Océ DocumentManager)

* Verbeterde scanning en documentvoorbereiding, met automatische beeldverbeteringen en registratie. (Océ DocSetter)

Op bruikbaarheid gebouwd
Simon: "De Océ VarioPrint 5000advanced is gebouwd voor zwaar werk. Dat is de rode draad in het ontwerp van het hele systeem. Van het robuuste invoermechanisme met 12 pneumatische invoerladen (goed voor 15.600 vel papier) tot één van de allerbeste controllers die de markt op dit moment kent, kan het systeem vrijwel ononderbroken doordraaien. Nog enkele kenmerken van de Océ VarioPrint 5000advanced zijn:
* 240, 300 of 600 dpi resolutie

* Zeer flexibel naar invoerformaten: PS/PDF, PCL, TIFF, AFP/IPDS, LCDS, PPML, XDS

* Klantspecifieke papierformaten, oversized en tabbladen via alle invoerladen; 60 - 200 gr/m²

* Invoegen van voorbedrukte vellen met het oog op productieve inline documentsamenstelling

* Probleemloze verwerking van voorbedrukte materialen
* Efficiënte productie van complete 'binder-klare' sets dankzij het printen van tabbladen

* Geavanceerde foutherstel procedures via volledige UP³I ondersteuning voor ongeacht welke externe finishing
* Automatische, beveiligd printen (MICR) van cheques
* Printbeveiliging door o.m. formulierverificatie en controle op gegevensintegriteit

* Groeipad dankzij modulariteit en 'upgradebility'

Investeringsbescherming: modulariteit en schaalbaarheid Vandaag de dag eisen klanten van hun productiesystemen dat deze mee kunnen groeien met toekomstige vraag. Afhankelijk van de applicaties voldoet de Océ VarioPrint 5000advanced aan deze eis. Océ PRISMA, bijvoorbeeld, is zodanig modulair van structuur dat gebruikers zelf kunnen bepalen of en wanneer een module wordt toegevoegd aan het PRISMA-pakket van hun Océ VarioPrint 5000advanced. Langs deze weg kan het systeem naadloos in de bestaande workflow worden ingepast. Ook de Océ VarioPrint 5000advanced zelf is vanzelfsprekend aan te passen aan nieuwe gebruikerseisen. Dankzij de volledige integratie van UP³I kunnen alle nabewerkingssystemen worden geïntegreerd. UP³I garandeert waterproef procesbesturing en foutherstel en daarmee 100% bedrijfszekerheid in het productieproces.

Toegevoegde waarde van Océ Custom Tone
Kleur maakt het mogelijk dynamisch te communiceren. Océ bevordert dit door de toepassing van Océ Custom Tone, waarmee documenten kunnen worden geproduceerd die ver boven het gemiddelde uitstijgen. De unieke accentkleurtechnologie van de Océ VarioPrint 5000advanced maakt dat de gebruiker ervan met vrijwel elke gewenste kleur kan produceren., iets dat voor klantspecifieke documenten van doorslaggevend belang kan zijn. Gevoegd bij Océ's QCDS-concept krijgen zowel gebruikers van de Océ VarioPrint 5000advanced als hun klanten de beschikking over alle middelen om de leesbaarheid van documenten te verhogen en de response op die documenten te verbeteren.

Deel van de Océ VarioPrint productlijn
De Océ VarioPrint 5000advanced maakt deel uit van de Océ VarioPrint productlijn waartoe ook de Océ VarioPrint 5115, 5140 en 5160 systemen behoren. Océ heeft de productlijn ontwikkeld om effectiever documenten te kunnen produceren, in een wereld die sterk varieert door de alomtegenwoordigheid van netwerken, mainframes, client server systemen etc. en de informatiestromen die deze genereren.

Océ-Nederland B.V.


© 2005 Océ

Alle rechten voorbehouden.