Océ

Océ introduceert de Océ VarioPrint 3110

Bewezen concepten staan aan de basis van complete familie van transactieprinters

Tijdens het OpenHouse in Poing introduceert Océ de Océ VarioPrint 3110. Deze 105 ppm printer is gericht op productie-omgevingen met maandelijkse volumes van 250.000 tot 1.000.000 prints. De Océ VarioPrint 3110 completeert de familie van losblad transactieprinters waartoe ook de Océ VarioPrint 3070/3090 behoren. In mei 2005 zal de Océ VarioPrint 3110 wereldwijd worden vrijgegeven.

Uitbreiding van het 'midvolume printen'
Saskia Willems, International Product Manager voor de Océ VarioPrint 3110, stelt vast dat Océ met het nieuwe systeem nog beter dan voorheen tegemoet komt aan de behoefte aan midden en hoogvolume printers in centrale omgevingen en in omgevingen waarin losblad printers voor kleinere oplagen worden toegepast in combinatie met rollenprinters. Willems: "Onze huidige klanten vragen een compleet printeraanbod dat op elk moment aan volume-eisen kan voldoen. Met de Océ VarioPrint 3110 kunnen zij meegroeien vanuit de Océ VarioPrint 3070/3090 naar gelang hun dagelijkse volume dan wel de piekvolumen dat vereisen. Daarmee stellen onze klanten hun investeringen veilig."

Gebaseerd op bewezen concepten
Océ heeft de Océ VarioPrint 3110 ontwikkeld op basis van kerntechnologieën die zich over een breed front in de markt hebben bewezen. Saskia Willems: "De Océ VarioPrint 3110 combineert controllers die met succes de rollenprinters aansturen met de veelgeprezen Océ Copy Press technologie. Deze volledig uitgekristalliseerde technologieën garanderen dat ook de nieuwste systemen Océ's reputatie op het gebied van productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit bevestigen. Dit wordt steeds belangrijker in sectoren waarin de producttie van transactiedocumenten zoals facturen, polissen, etc. deel uitmaken van het primaire bedrijfproces. Denk daarbij aan banken, telecomleveranciers en nutsbedrijven. De Océ VarioPrint 3110 komt in dit opzicht volledig tegemoet aan de nieuwe wensen van onze klanten."

Met het oog op productiviteit en betrouwbaarheid Océ heeft de Océ VarioPrint 3110 ontworpen met het oog op lange printruns en meervoudige kleine print jobs op een verscheidenheid aan materialen. Het systeem handhaaft zijn doorvoersnelheid in simplex en duplex. Het voorziet in 'onbemand' printen door:
* front loading en load-while-run papierladen
* onafhankelijke koppeling van invoer papierladen
* vacuum, luchtgescheiden papierinvoer

* hoogvolume uitvoervoorzieningen (stacking, stapling)
* naar keuze toe te voegen online finishing opties

Océ PRISMA software is voluit toepasbaar in combinatie met de Océ VarioPrint 3110. Deze workflow software voorziet in besturing van zowel Océ als niet-Océ printsystemen vanuit één operationeel gezichtspunt. De software zorgt voor automatische doorvoer van opdrachten, van document creatie tot en met document finishing, ongeacht de aanwezige printers of systemen, en ongeacht de locatie(s).

Extra front end besturing
De optionele Océ Power Print Controller zorgt ervoor dat de Océ VarioPrint 3110 veelvoudige printstromen uit verschillende omgevingen simultaan kan verwerken. Saskia Willems hierover: "De combinatie van de Océ VarioPrint 3110 en de Océ Power Print Controller maakt dat onze klanten transactiedocumenten kunnen laten printen vanuit Unix servers, mainframes, SAP-omgevingen of een combinatie van bronnen. De controller herkent de binnenkomende data en bereidt het printen van variabele data en de handling van diverse elektronische formulieren voor.

Lid van de Océ VarioPrint familie
Binnen de Océ VarioPrint familie van losblad printsystemen vormt de Océ VarioPrint 3110 één productlijn met de Océ VarioPrint 3070/3090. Océ heeft deze hoogvolume printsystemen ontwikkeld om met een hoge mate van effectiviteit documenten te kunnen printen in omgevingen die in toenemende mate worden gekenmerkt door netwerken waarin mainframes, minicomputers, servers en clients samenwerken. De krachtige Océ printsystemen helpen gebruikersorganisaties om hun vitale informatie te transporteren, door data van verschillende herkomst (variabele input) over te brengen naar papier, een elektronisch medium of een archief (variabele output).

Investeren voor vandaag... en de toekomst
Océ VarioPrint 3070/3090/3110 printsystemen kunnen door gebruikers worden aangepast aan nieuwe eisen. Printsnelheid, mediacapaciteit en toepassingen kunnen aangepast en uitgebreid worden. Ook kunnen gebruikers finishing eenheden toevoegen voor online boekmaken, binden, invoegen etc., eenvoudigweg door de betreffende apparatuur aan te sluiten op de standaard interfaces.

Océ-Nederland B.V.



© 2005 Océ

Alle rechten voorbehouden.